2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Zelenszkij elindítja a harmadik világháborút

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ukrajna Joe Biden amerikai elnök adminisztrációjához fordult azzal a kéréssel, hogy szüntesse meg az Egyesült Államok által biztosított fegyverek használatára vonatkozó korlátozásokat az orosz területen lévő katonai célpontok elleni csapásokra.

Korábban a nyugati média arról írt, hogy Ukrajna partnerei nem adtak engedélyt Kijevnek arra, hogy a rendelkezésre bocsátott fegyvereket orosz terület elleni támadásokhoz használja – erről az RBC-Ukrajna számolt be a The Wall Street Journalra hivatkozva. Közben David Cameron brit védelmi miniszter nemrégiben közleményben jegyezte meg, hogy az ukrán félnek joga van csapást mérni Oroszországra London által biztosított fegyverekkel, teszi hozzá a lap.

A lap a The Wall Street Journalra hivatkozva hozzáteszi, hogy amerikai tisztviselők elismerték valóban érkezett egy ilyen kérés az Egyesült Államok kormányához. Kijev azt is kérte Washingtontól, hogy segítsen azonosítani az ukrán fegyverekkel támadandó célpontokat – teszik hozzá.

A napokban tett látogatást Kijevben az amerikai külügyminiszter és Soros György amerikai baloldali oligarcha fia, Alex is. 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
29
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Zelenszkij? Ugyan már! 3. Világháborút Soros Sanyi fogja indítani! A Pénzdiktatúra utasításait S. Sanyi adja át az USA, EU, NATO végrehajtóinak!

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek