2024.április 19.
Emma, Malvin, Zseraldina

Újabb külföldi antifa támadás történt Budapesten egy pulóver miatt

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
arc 678x509

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az áldozat bevérzett szeme

Az egyik népszerű Facebook-csoportba került be tegnapi napon az a bejegyzés, ahol újabb antifa támadásról számoltak be, ami arccsont töréssel is járt. Fotót is mellékelt a sérült. Az eset azért is érdekes, mert a megtámadott nem “náci”, sőt… 

A beszámoló szó szerint: 6 antifa, 1 Lonsdale pulcsi. Struggle is real. Szerk: arccsonttörés, miután “náci”nak nézett egy csapat külföldi, tippre németek lehettek. Az aznap este felszedett csajom judaista, én sváb katolikus vagyok. Ahogy Bródi mondta, bizony: “Ezek ugyanazok””

A “szerk” megjegyzés azért van ott, mert az illető, L. Gábor történetesen a csoport adminja is. A hozzászólásokból kiderül, hogy az áldozat tett feljelentést, a VII. kerületi rendőrkapitányság jár el az ügyben és látleletet is vettek a sérülésekről.

antifatamado

A megtámadott megerősíti, hogy a Lonsdale pulóvere miatt mentek rá, és a támadók külföldiek voltak, vélhetően ismét németek. A támadás nem előzmény nélküli, ahogy írja, egy szórakozóhelyen (Instant) már kötekedésig fajult a vita az öltözete miatt, ahonnan a biztonsági szolgálat kirakta a kötekedőket, de később bevárták őt az Akácfa és a Wesselényi utca sarkán, ahol rárontottak, ő pedig egyedül volt.

Összegyűjtjük az antifákat!

A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk: [email protected]

Forrás:szentkoronaradio

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek