2024.május 2.
Zsigmond, Atanáz, Zoé

Földi László: Orbán Viktor azon dolgozik, hogy stratégiailag megmentse az országot

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram
Nem valósul meg az a háttérhatalmi törekvés, mely arra irányult, hogy egyfajta világkormány legyen –  egyebek mellett erről beszélt Földi László a Paláveres Találkozón. Az ismert titkosszolgálati szakértő telt házas előadásán a Big Tech cégek hatalmáról, a gazdasági folyamatok befolyásolásáról és a társadalmi manipulációról is részletesen kifejtette véleményét. 

“A” Balogh Zsuzsa és Vajda Miklós szervezésében a Polgárok Házában Földi László tartott telt házas előadást, aki társadalmi problémákról, globális jelenségekről, folyamatokról és azok összefüggéseiről beszélt. Úgy fogalmazott: az elmúlt 30 év bűne az volt, hogy nem építették ki a magyar gazdaságot, ezzel kapcsolatban pedig a külföldi befolyásolást is górcső alá vette.

Földi László arról is beszélt, hogy a NATO megszűnése hozna békét, és most van egy elképzelés, ami a határok nélküli egységet valósítana meg, ez az ún. “NATO-Schengen.” Ez azt jelenti, hogy bármely hadtest bármikor, bárhol megjelenhetne. A szakember a migráció káros hatásáról és a kevert társadalom problémáiról is részletesen kifejtette véleményét. Vajon lesz -e, van-e megoldás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához