2022.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda
Facebook
Email
Nyomtat
Telegram

Mit jelent apának lenni? – Az Egard Watches a hagyományos családmodell mellett áll ki reklámjában

A vdtablog.hu-n is beszámoltunk korábban az Egard Watches óramárka azon reklámjáról, amelyben tabudöntögető módon, a woke-transz propaganda ellen lázadva állt ki a nők, a nőiesség és az anyaság eszményei mellett.

Ezúttal egy korábbi reklámvideójukat osztjuk meg olvasóinkkal, mely az Egy levél a fiamnak címet kapta, és az apaság örömeit és bánatait mutatja be. A magával ragadó, egyedi kisfilm legfőbb mondanivalója, hogy a hagyományos családmodell és a hagyományos férfiszerep, az apaság eszménye szent és sérthetetlen – még akkor is, ha bizonyos körök mindent megtesznek ennek elpusztításáért és kiüresítéséért, ahogy teszik azt például a nőkkel, a családdal, vagy bármilyen egyéb, hagyományos és nagy jelentőséggel bíró szereppel vagy közösséggel.

A reklámfilm feliratozott verzióját később a Youtube bármiféle valós indok nélkül, gyűlöletbeszédre hivatkozva eltávolította felületéről. A korábban bemutatott reklám feliratozott verzióját azonban ismételten feltöltöttük az internetre egy másik videómegosztó portálra, ezt ide kattintva tudják megtekinteni.

Vélemény, hozzászólás?

Kapcsolódó videók