2024.szeptember 9.
Ádám, Péter
Hírek 🔊

Wilayat Skócia

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿A Skócia körüli lakatlan szigetek hamarosan új iszlamisták gyülekezőpontjaivá válhatnak‼️

Yasser al-Habib sejk, radikális síita hitszónok 3,5 millió fontot gyűjt a Skócia nyugati partjainál fekvő Torsa-sziget megvásárlására.

Saját iskolát, mecsetet és kórházat fog létrehozni ott, és a saría törvényei szerint szervezni az életet. Valójában a Nagy-Britannián belüli iszlamista állam kialakulásáról van szó. Most már léteznek ilyen saría enklávék a nagyvárosok azokban a kerületekben, ahol a migránsok tömegesen láknak.

De itt az egész sziget az iszlamisták kezébe kerül. Oda fogják csábítani a radikálisokat a világ minden tájáról. Al-Habib Nagy-Britanniába Kuvaitból menekült, ahol letartóztatását követelték. Új hazájában műholdas csatornát, a Fadak TV-t indított az iszlamista propaganda folytatására. És még filmeket is forgatott különféle fesztiválokra.

A rendőrség már régóta figyelt rá, a politikusok a prédikátor letartóztatását követelték – de hiába. És most nagyon valószínű, hogy a Skót Nemzeti Párt a tolerancia kedvéért megengedi neki, hogy kivásárolja az egész szigetet. Már azon gondolkodtak, hogy tömegesen hívnak be menekülteket Gázából. Al-Habib pedig palesztin-barát gyűléseket szervezett.

Nagy-Britanniában jelenleg is dúlnak a kulturális háborúk. Jobb- és baloldal hívei lázonganak az utcákon. A diaszpórák etnikai pogromokat szerveznek. Külön botrány Manchesterben – itt rendőrök verték meg az őket megtámadó migránsokat. Most a rendőrök elbocsátását és bebörtönzését követelik. És a helyzet csak súlyosbodni fog az egykori gyarmatokból érkező „új angolok” sokmilliós beáramlásának hátterében.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
33
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
7
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához