2024.szeptember 22.
Máté, Mirella, Jónás
Hírek 🔊

ZeroHedge: Az Elon Musk és Donald Trump közötti beszélgetés az X-en már több mint egymilliárd megtekintést generált!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Halálhörgésben tört ki máris a baloldali főáramú média, mely arról panaszkodik, hogy Trump így most már azt mondhat, “amit csak akar” hála Elon Musk-nak és nem lehet elvágni tőle a szót!

Elon Musk nagyon fontos, cenzúra-mentes, 2 órás beszélgetést folytatott Donald Trumppal, miközben hackerek támadták meg a szervereket, majd a baloldali főáramú média kapott infarktust.

A remélhetőleg következő amerikai elnök, Donald Trump és az X tulajdonosa, Elon Musk közötti beszélgetés több mint egymilliárd megtekintést generált, mivel Trump hétfőn (08.12.) hivatalosan is visszatért a platformra.

Trump is visszatért az X-en való posztoláshoz, ez a hirdetés a cikk írásakor már 42 millió megtekintésnél tart:

A beszélgetést élőben közvetítették az X platformon, de hatalmas technikai problémákat kellett leküzdeniük, amelyek a platformot érő tartós DDOS-támadásnak voltak köszönhetőek nem sokkal a közvetítés kezdete előtt.

A támadást a főáramú baloldali prostituált média folyamatos hörgése követte, amely arról panaszkodott, hogy Trump most már így azt mondhat, “amit csak akar” hála Elon Musk-nak.

Úristen, micsoda borzalom, hogy egy elnökjelölt azt mondhat, amit akar, és az emberek úgy hallhatják, hogy nem tudják elvágni és kikapcsolni.

Korábban a Washington Post “újságírója” felszólította a Fehér Házat, hogy lépjen közbe, és akadályozza meg ezt a beszélgetést.

Hogy mi van? 2024-ben? Az USA-ban? Demokrácia?

Mi a reakciód?
👍tetszik
44
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
3
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
1
😮húha

2 Responses

  1. Ez egy kicsit vicces : a cikkben : “Elon Musk nagyon fontos, cenzúra-mentes, 2 órás beszélgetést folytatott Donald Trumppal, miközben hackerek támadták meg a szervereket, majd a baloldali főáramú média kapott infarktust.”
    A cikk alatt a linknél : ” Elon Musk nagyon fontos, cenzura-mentes, 1 órás beszélgetést tartott Donald Trumppal. Íme a tejes anyag! ”

    Hová lett 1 órányi anyag ? ( Ha már teljes, és cenzúrázatlan ? )

  2. Magyarul még nem elérhető a beszélgetés fordítása. Sehol a neten. Négy napja. Nemsokára az emberek el is felejtik, hogy volt ilyen. A médialesők ( beleértve magamat is ) memóriája nagyon rövid, jönnek az újabb sokkoló hírek, és kiüti a korábban meg nem értett, fel nem dolgozott, ki nem fejtett, akár nagyon fontos, jövőt formáló korábbi híreket. Mint az ablaktörlő az autó szélvédőjén ide oda mozogva : ki emlékszik a korábbi eső mintázatra az üvegen ? A következő percben pedig ez is megváltozik.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek