2024.július 5.
Emese, Sarolta, Lotti, Antal, Nara
Hírek 🔊

Zoomerek és migráció

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához


Vélemény Britanniából

🇬🇧🌐”A nemzeti populizmus vonzereje a hozzám hasonló zoomerek számára kevésbé annak köszönhető, amit a közösségi médiában látunk, hanem inkább annak, amit valójában kínál”‼️

Az alacsonyabb adók, a bevándorlás erőteljes csökkentése, az erősebb határok, az ébredt ideológiával szembeni egyértelmű ellenállás és a kisebb jóléti állam egyike, olyan változások, amelyek gazdagabbá és biztonságosabbá tesznek bennünket.

🔶️ Sok más dolgot is egyértelműen látunk, amit a baloldal tagad, például azt, hogy a tömeges legális bevándorlás és az ezzel járó amnesztiák az illegális bevándorlók számára ma már hazánk lakhatási válságának egyik fő oka. Azt is látjuk, hogy az új, alacsony képzettséget igénylő, alacsony béreket igénylő, nem nyugati bevándorlási politikánk által támasztott fiskális terhek tovább ürítik amúgy is gyenge „deliveroo-i gazdaságunkat”, és rontják a fiatalok életét. És azt látjuk, hogy a jelenlegi egypárti rezsim alatt a beígért szociális lakásokat, ha meg is építik, szinte azonnal elfoglalnák a bevándorlók és menedékkérők, mielőtt az olyan brit fiatalok számára elérhetővé válna, mint én. Sem baloldalnak, sem jobboldalnak nincs komoly érdeke a nemzeti preferencia elvének politikánkba való beágyazásához.

🔶️ Ugyanakkor a börtönök vagy a „rehabilitációs igazságszolgáltatás” eltörlése a továbbra is magas szintű illegális és legális bevándorlással együtt még rosszabbá teszi a biztonságot Nagy-Britannia utcáin – nézzük csak meg, mi történt Amerikában a demokraták által irányított városokban. Ellentétben azzal a véleménnyel, hogy leginkább a nyugdíjasok félnek a „széttört Nagy-Britanniától”, ma már rendszerint a hozzám hasonló fiatalok viselik az erőszakos bűncselekmények terhét.

🔶️ Míg ebben az országban a fiatal zoomer férfiak esnek a legnagyobb valószínűséggel fegyveres rablás, késelés és verés áldozataivá, addig a fiatal zoomer nők most a legvalószínűbbek az utcai zaklatással, szexuális zaklatással és az újonnan érkezők fenyegető pillantásával. őszintén, teljesen más és összeférhetetlen kultúrákból származnak. A közvélemény-kutatások folyamatosan azt mutatják, hogy a fiatalok jobban aggódnak az erőszakos bűnözés miatt, mint az idősebbek, akik általában olyan vidéki és külvárosi területeken élnek, ahol kevesebb a bűnözés.

🔶️ Személy szerint nem hiszem, hogy Nigel Faragenak és Reform Pártjának megvan az összes válasza ezekre a problémákra, de amit ők képviselnek, a hozzám hasonló zoom-osok számára az, amit most sokan úgy látunk, mint a 40 év alattiak végső esélyét, hogy ténylegesen szorgalmazzák. ha nem is kereslet, de valami olyan, ami közel áll ahhoz az életszínvonalhoz, amit szüleink és nagyszüleink élveztek. A Net Zero elutasításával, a terjeszkedő jóléti állam szétszakításával, meggátolva több millió főként alacsony képzettségű bevándorló Nagy-Britanniába költözését, hogy minél többet felszívjanak a gyorsan zsugorodó tortából, és tulajdonképpen a briteket helyezik előtérbe, amolyan radikális alternatívát kínálnak. ami egyszerűen nem létezik sehol máshol a politikai színtéren.

Mi a reakciód?
👍tetszik
16
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
3
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához