2024.június 26.
János, Pál, Cirill
Hírek 🔊

Zsákutcába futott a WHO hírhedt “pandémia-szerződésének” kivitelezési tárgyalása: A tagállamok nem tudtak pénteken megállapodni a szerződéstervezet szövegéről

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A WHO globális világjárványokról szóló szerződésének kidolgozására tett globalista erőfeszítések egyelőre meghiúsultak több mint két évig tartó tárgyalás-sorozat és spekuláció után.

Értesüléseink szerint pénteken elakadtak a tárgyalások az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hírhedt és rettegett “pandémia-szerződésének” tervezetével kapcsolatban. A 194 tagállam ugyanis nem jutott dűlőre a szerződéstervezet szövegének meghatározásáról .

A tanácskozást összehívó, az Egészségügyi Világszervezet Kormányközi Tárgyaló Testületének (WHO INB) elnökei május 24-én elismerték , hogy a tárgyalópartnerek nem tudják időben elkészíteni az egyezménytervezetet a kezdődő hetvenhetedik Egészségügyi Világközgyűlésre (WHA), ami május 27-én lesz, és a szerződés jóváhagyásának ekkor kellett volna megtörténnie.  Ez így nem fog.

Ugyanis a két év óta tartó tárgyalások pénteken úgy zárultak le, hogy nem született meg a globális megállapodás végleges tervezete arról, hogyan lehet a “legjobban kezelni a következő járványt”, amely a közegészségügyi tisztviselők szerint biztosan eljön.

(Főleg ha valakik mesterségesen előidézik ezt vagy esetleg újfent , akár a COVID esetében valótlan adatokra támaszkodva meghirdetnek egy újabb “pandémiát”. )

“Nem vagyunk ott, ahol reméltük, amikor elkezdtük ezt a folyamatot” – jelntette ki pénteken Roland Driece, a WHO tárgyalóbizottságának társelnöke az ülés befejezése után.

A végleges szerződéstervezetet a jövő heti Egészségügyi Világközgyűlésen, az egészségügyi miniszterek éves genfi ​​találkozóján mutatták volna be.

“Ez nem kudarc.” – magyarázkodott Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO vezetője Genfben a tárgyalások után.

„Mindent megpróbálunk – abban a hitben, hogy bármi lehetséges –, és megvalósítjuk ezt, mert a világnak még mindig szüksége van egy járványszerződésre” – állította a WHO terroristavezére .

A Kormányközi Tárgyaló Testület 9. ülésének záró ülését 2024. május 24-én, pénteken tartották.

A megbeszélésről készült felvétel innen elérhető:

https://apps.who.int/gb/inb/e/e_inb-9-resumed-session.html

Hivatalos dokumentumokat nem tettek erről közzé.

Emellett még nincs hír a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat javasolt módosításairól sem.

Nem sikerült egyelőre megegyezniük, de persze még nem adták fel.

Az eddigi tárgyalásokon tehát nem sikerült megállapodni semmiről, és mint mi is megírtuk, több ország máris jelezte, hogy nem írja alá az államok és kormányok döntésjogának lenullázásával járó pandémia-szerződést, mely egyenes utat jelentene az emberek szabadságának eltörlésére a Földön.

Az Agence France-Presse közölte, hogy látott egy megállapodástervezetet, amelynek nagy részét jóváhagyták ugyan, de számos más szakaszt viszont nem hagytak jóvá a tagállamok képviselői.

Egyelőre nem világos tehát, mit is fognak tenni hétfőn a WHO vezetői, ugyanis ekkor kellett volna megszavazni a pandémia-szerződést, azonban szerződés-tervezet nélkül ez most egyszerűen nem történhet meg.

Mi a reakciód?
👍tetszik
31
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek