2024.június 27.
László, Sámson
Hírek 🔊

“Felelős vagy érte”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

‼️👶Utolsó előadásához érkezett Győrben a Védett Társadalom
Alapítvány és a Győri Evangélikus Egyház közreműködésével elindított
Felelős vagy Érte! Gyermekvédelmi előadás-sorozat tavaszi féléve‼️

Június 12-én, Szekeres Éva, a Védett Társadalom Alapítvány Gyermekvédelmi Kutatócsoportjának vezetője a gender ideológia mozgatórugóit, gazdasági hátterét tárta fel az előadások iránt érdeklődő közönség előtt. A nyugati típusú demokráciák jelenlegi helyzetét elemezve bemutatta, hogy pár évtized alatt hova jutottak ezen társadalmak, hogyan változtatta meg a nyugati ember hétköznapjait az élet bármely területén a gender ideológia. Rámutatott, hogy ami a nyugat múltja ebből a szempontból, az a közép- és kelet-európai társadalmak jelene, ám ha társadalmaink az ideológia által kijelölt úton haladnak tovább, akkor az lesz a jövőnk, ami ma a nyugat jelene. Az előadás után a közönség soraiból érkező kérdések mentén hosszú, tartalmas beszélgetés alakult ki a jelenlévők között.

Az előadás-sorozat őszi félévét Dr. Ujlaki-Győri Anna témája előadása nyitja, aki az online pornó jelenségéről beszél majd, s annak káros hatásait mutatja be.

Köszönjük az eddigi szervezést Csermák Orsinak és segítőinek!

A résztvevőknek köszönjük, hogy folyamatos részvételükkel, érdeklődésükkel megtisztelték az előadás-sorozatot, adományaikkal pedig támogatták a Győri Evangélikus Egyházközséget és a Védett Társadalom Alapítványt.

Ez az együttműködés kulcsfontosságú ahhoz, hogy folytathassuk ezt a fontos munkát, és támogathassuk gyermekeink biztonságát.

Mi a reakciód?
👍tetszik
19
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek