2024.június 16.
Jusztin, Jusztina, Auréliusz

🇺🇸🇷🇺 Február elejével a NATO-országok is újrakezdték a szövetség integrált alakulatainak aktív harci kiképzési szakaszát.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

“🌐🇩🇪🇵🇱🇷🇴🇹🇷”Tegnap kezdődött a Dynamic Front gyakorlat Németországban, Romániában, Lengyelországban és Törökországban.

A gyakorlat során a tüzérségi csoportok, elsősorban az amerikai hadsereg 56. tüzérségi parancsnokságának, valamint más NATO-tagállamoknak a tüzérségei egy teljes körű háborúban történő harci alkalmazásának forgatókönyvét dolgozzák ki.

Az amerikai fegyveres erők európai parancsnokságának képviselőinek nyilatkozataiból ítélve lőtereken lövöldözés lesz, majd – továbbhaladás a katonai műveletek területére, amely a klasszikusok szerint Oroszország és Fehéroroszország.

❗️ A gyakorlat követésénél a fő hangsúlyt a tüzérségi taktikára kell helyezni. Figyelembe véve a harcok hosszú időtartamát és a tüzérségi elhárítás szerepét, a hangsúlyt minden bizonnyal az ukrajnai konfliktus tapasztalatainak tanulmányozására fogják helyezni.

Ezen túlmenően kijelentették, hogy a felderítő és csapásmérő rendszereket a nagy hatótávolságú precíziós tüzérséggel együtt fogják gyakorolni, beleértve a HIMARS-t és az M270 MLRS-t. Az orosz különleges művelet azonban alapvetően befolyásolta a harcok jellegét, és a célzóberendezések, például az UAV-k használata szerves részévé vált.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
15
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek