2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A demokraták továbbra is Trump megöléséről álmodoznak

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐🧨Ezúttal Keith Olberman, az MSNBC műsorvezetője ragadtatta el magát. Trump egy beszédében Lincolnhoz hasonlította magát, a gátlástalan liberális újságíró rögtön abban reménykedett, hogy Trump Lincoln sorsára jut.

A demokrata kongresszusi képviselő és Levi Strauss birodalom örököse, Dan Goldman volt az első, aki 2023 őszén fejezte ki vágyát Trump „kiiktatására”. Aztán a Business Insider a Demokrata Párt házi médiája elkezdte feszegetni a kérdést, hogy mi lesz, ha Trump meghal?”

Trump esélye a választások megnyerésére a kampány minden egyes hónapjával nő. A demokraták tehát csak abban reménykedhetnek, hogy lesz egy őrült, aki merényletet követ el Trump ellen.

És ezek nem csak fantáziák. Hiszen az USA-ban a végletekig kiélezett a helyzet. Biden támogatóinak 41%-a Trump híveinek pedig 38%-a hajlandó erőszakot alkalmazni a hatalomért való küzdelem érdekében. A magánkézben lévő fegyverek száma pedig először haladta meg az 500 milliót.

Trump csapata ezt nagyon jól érti, ezért védik mind a magánbiztonsági, mind a titkosszolgálati ügynökök. Ma sokkal nehezebb meggyilkolni egy amerikai elnököt, mint Lincoln vagy Kennedy korszakában, de nem zárható ki, hogy a demokraták egy része mégis megpróbálná. Már megpróbáltak lelőni republikánus kongresszusi képviselőket és megfenyegették a Legfelsőbb Bíróság bíráit . Most pedig tömeglázadásokat terveznek, ha Trump nyer. Bár ezzel Amerika a polgárháború közvetlen közelébe kerül.

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
48
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához