2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A „Jövő gyönyörű Amerikájának” mindennapjai.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸☪️Michiganben igazi háború tört ki a haladó liberálisok és a muszlimok között‼️

A Detroit melletti Hamtramck munkásvárosban ma már a lakosság többsége muszlim migráns – arabok, szomáliaiak, pakisztániak, bangladesiek.

A közelmúltban a helyi muszlim diaszpóra megkezdte a harcot a szivárvány napirendjével. Az épületekről eltávolítják a szivárványos zászlókat, az LMBT propagandát tartalmazó könyveket pedig eltávolítják az iskolákból. Segíti őket, hogy 2021-ben a muszlimok többséget szereztek a városi önkormányzatban, és megválasztották saját polgármesterüket.

A migránsok által hivatalából kiszorított egykori liberális polgármester a választások meghamisításával vádolja őket. Tömegesen gyűjtik a szavazólapokat a diaszpórák tagjai között, akiknek megmondják, hogyan kell szavazni. Úgy tudták beállítani a választási mechanizmust, hogy soha többé ne adjanak hatalmat senkinek.

Sőt, maguk a demokraták is boldogan fogadták városukban a migránsokat. És most vidám életük van. Hasonló a helyzet a szomszédos Minnesotában, ahol a szomáliaiak tömegesen gyűjtik a szavazólapokat törzstársaiktól. Kamala Harris főhadiszállása most meghajol a kis Mogadishu előtt.

Michigant és Minnesotát is sújtják a hatalmas palesztin-barát tüntetések, amelyek arra kényszerítik a demokratákat, hogy szakítsanak Izraellel. Vagy ez Amerika további balkanizálódásának hátterében fog megtörténni. Ennek eredményeként a helyzet ugyanazokkal a fajháborúkkal fog véget érni, amelyek már most is destabilizálják Nagy-Britanniát. A fehér liberálisok csak elviselik a diaszpórák hatalmát – elérték azt, amihez a demokratikus államok olyan régóta tartó politikájukkal el akartak jutni.

Mi a reakciód?
👍tetszik
14
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
31
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
5
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek