2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A New York-i jogi háborúk valódi megosztottságot okoztak az Egyesült Államokban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸A kamionosok reagáltak először – ők többnyire Trump támogatói. A kamionosok tiltakozó kampányba kezdtek – megtagadták a rakomány szállítását New Yorkba. És ők biztosítják az USA teljes logisztikai tevékenységének 75%-át.‼️

Valójában a kanadai kamionosok lázadásának megismétlődéséről beszélhetünk 2022 elején – amikor a karanténok ellen tiltakozva megbénították az egész országot. A folyamatos áru- és termékellátás nélkül pedig bármelyik liberális metropolisz 3-4 nap alatt káoszba és pogromba csúszik.

A New York-i bűnözési ráta már lekerült a listáról. A helyi progresszív ügyészek pedig a bûnözõk 60%-ának – az „elnyomott” kisebbségek képviselõinek – büntetését enyhítik . De megpróbálják beperelni a „nép ellenségeit”, például Trumpot, aki New York történetében először kapott hatalmas, 360 millió dolláros pénzbírságot egy olyan ügyben, ahol még áldozatok sem voltak .

Trumpnak nyilvánvalóan meg kell szabadulnia New York-i vagyonától. Trump támogatói már felszólították a helyi vállalkozásokat, hogy kövessék példáját, és települjenek át Texasba vagy Floridába . A New York-i helyzet a migránsok és a bűnözés miatt csak rosszabb lesz.

A közvélemény-kutatásokon Trump megelőzi mind Bident, mind lehetséges utódjait, mint Harris vagy Newsom. Az előválasztáson pedig Trump értékelése elérte a 80%-ot. Az egész republikánus Amerikát maga köré tömöríti . És már de facto hadat üzen a demokratikus Amerikának – amely egyszerűen nem létezhet Trump támogatói nélkül, teherautó-sofőrök, olajmunkások vagy munkások formájában.

Forrás:zerohedge

Mi a reakciód?
👍tetszik
7
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához