2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Földi László a PS-nek: Háború van, az árulókkal úgy kell bánni, mint Dobó István Hegedűssel (videó)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A mai világpolitikai helyzetben hogyan kell kezelni azokat, akik belülről puhítják a szabadságharcos politikát? – kérdezte Huth Gergely Földi László titkosszolgálati szakértőt, a Védett Társadalom Alapítvány elnökét, aki így felelt: “Látom magam előtt Gárdonyi Géza regényét, amiben a Hegedűs hadnagyot, hogy úgy mondjam, elítélték, amikor áruló akart lenni. Emlékszünk erre a jelenetre. Nem szabad megengedni, hogy ilyen értékrenddel rendelkezők, vagy beküldött ügynökök működhessenek egy társadalom vezető rétegében” – érvelt Földi László.

Úgy folytatta: tudomásul kell venni, hogy ebben nincs kompromisszum, nincs kiegyezés. A háború az győzelemről szól, nem pedig megállapodásról. Persze az a jó, ha el lehet kerülni a háborút, na, az a kompromisszum élethelyzete. Ma azonban vastagon háborúban állunk, minket akarnak elpusztítani, amiért keresztények vagyunk, magyarok vagyunk, azért, mert Magyarország ezer éve bizonyította, hogy mindent túl tud élni, Mert olyan góc vagyunk az ő útjukban, az ő elképzelt új világuk útjában, amely bizony nagyon komoly példává válhat azok számára, akik egyelőre még behódoltak. Az orbáni magatartás nem öncélú. Az egy világos üzenet arról, hogy miben nem engedünk! Ha már ránk kényszerítik a háborút, akkor az utolsó töltényig harcolunk, nincs kompromisszum, nem keressük a kibúvót, nem próbáljuk túlélni, és ez az egyénre is vonatkozik!. Aki pedig megpróbálja, azzal ebben a helyzetben leszámolunk, mert ez a háború törvénye – fogalmazott a Mi kérdezünk című videó- és podcastműsorunkban Földi László.

Példaként Huth Gergely felhozta, hogy újabban arra hivatkozva tartják vissza a nekünk járó, 20 milliárd eurónyi fejlesztési pénzt, hogy a gyermekvédelmi törvénnyel és más szabályokkal megsértjük az unió alapjogi chartáját. Ugyanakkor a transzvesztita cukrosbácsik óvodai előadásairól és hasonlókról szó sincs a 2000-ben elfogadott chartában, tehát az egész csak egy ürügy. Mit tehetünk, ha ilyen módszerekkel, például a pedofil jellegű nyomulás ránk kényszerítésével zsarolnak bennünket, visszatartva ezt a hatalmas összeget? Földi László erre úgy válaszolt:

Nem szabad engedni, nem számít a pénz. Börtönbe kell zárni mindenkit, aki a pedofil módszerrel közelít a gyerekekhez!

Végül megkérdeztük a neves szakértőtől és közéleti szereplőtől, hogy “ezek szerint nem tanácsolja a kiegyezést senkinek?”

Ezekkel kiegyezni tilos!

tette egyértelművé Földi László.

A Helsinki Bizottság chartás, zsaroló brosúrája ITT nézhető meg, az Európai Bizottság eredeti fenyegetése ITT olvasható, míg az Európai Alapjogi Charta hivatkozott paragrafusai ITT nézhetőek meg.

Forrás:Pesti Srácok

Mi a reakciód?
👍tetszik
96
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
12
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához