2024.április 19.
Emma, Malvin, Zseraldina

A normalitás védelme érdekében el kell menni a falig

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
lmbtq trójai faló 2(1)

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Védett Társadalom Alapítvány által szervezett Védett Élet életvédő konferencia tanulságairól kérdezték Máthé Zsuzsát, a Szent István Intézet igazgatóját és Szekeres Éva pedagógust a Kossuth Rádió Ütköző című műsorának adásában.

Hiánypótló konferencia

Máthé Zsuzsa hangsúlyozta, hogy a normalitáshoz való viszony kérdésköre olyannyira fontos lett napjainkban, hogy az egyik legnagyobb törésvonallá vált a társadalom szövetében, és a társadalom is ennek mentén polarizálódik. Hozzátette, hogy a nemzetközi színtérre kitekintve látható, hogy mekkora erők munkálkodnak a hagyományos értékek, mint az élet vagy a család ellen.

A műsorvezető felelevenítette Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus azon gondolatát, miszerint

miután a magyar kormány sikeresen avatkozott be és védte meg a gyermekeket és a fiatalkorúakat az LMBTQ- és genderlobbi támadásaitól, így a normalitásellenes agenda taktikát váltott és a tanárokat vette célba.

Minderről egyébként a vdtablog.hu jelenít meg cikksorozatot, amelyben bemutatja, hogy hogyan történik a pedagógusok érzékenyítése az Eötvös Lóránd Tudományegyetem továbbképzésén. A cikksorozat szerzője, Szekeres Éva elmondta, hogy nem csak keresztény szempontból tarthatatlan ez az ideológia, hanem tudományos szempontból is mind tarthatatlan mind védhetetlen. Mindezt saját maga is tapasztalta az ELTE által szervezett kurzus során.

A közel harminc perces rádióműsor során szó esett még többek között a tudomány és az LMBTQ-lobbi viszonyáról, az ideológia végső konkrét céljáról, a propagandának leginkább kitett fiatal generációkról, illetve az egyéb veszélyekről, amelyeknek ezek a korcsoportok a leginkább ki vannak téve. A teljes beszélgetést az alábbiakban tekinthetik meg:

Az alapítványunk által szervezett Védett Élet konferenciáról készült videós anyagainkat ide és ide kattintva tekinthetik meg, míg a Szekeres Éva által leleplezett LMBTQ-kurzus elleni petíciót itt találhatják meg.

„Az igazság szabaddá tesz” – gondolatok a Védett Élet Konferenciáról

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához