2024.április 26.
Márk, Ányos

A normalitáspárti véleményvezér, aki Magyarországra menekült a nyugati véleménydiktatúra elől (+ VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ignaz Bearth jobboldali aktivistával készítettünk interjút, melyben szó esett a Nyugat-Európában tapasztalható politikai helyzetről, a jobboldal online és offline lehetőségeiről, illetve arról, hogy miért költözik valaki a „demokratikus” Svájcból a „homofób” és „diktatórikus” Magyarországra.

A migráció, más szóval élve népvándorlás jelensége mindig is megfigyelhető volt a világtörténelem során. Az utóbbi években azonban a közbeszéd egyik legfontosabb és talán az egyik legtöbb vitát kiváltó témájává vált. A 2015-ben kitört migránsválság hatására a legtöbb ember fejében a migráció eggyé vált az országunk határait ostromló hordákkal, terroristákkal, embercsempészekkel és egyéb fenyegetésekkel. Ennek hatására sokak számára talán meglepő lehet, hogy nem csak a harmadik világ országainak (érdekes módon elsősorban fiatal férfiakból álló) lakossága tekinthető migránsnak. A Nyugat-Európát lassan, de biztosan ellepő „hadak” betelepülésével párhuzamosan megjelent egy ezzel ellentétes irányú migráció. Azon nyugatiak, akik nem kérnek kormányuk deviancia- és dekadenciatámogató intézkedéseiből, Európa keleti, a normalitást és a hagyományokat értékként kezelő országai felé veszik az irányt.

Ezen, szülőföldjüket a balliberális terror miatt elhagyni kényszerült emberek egyike Ignaz Bearth svájci jobboldali influenszer, aki Magyarországon, azon belül is Keszthelyen találta meg a számításait.

 

Magyarországon találta meg a számításait

A népszerű véleményvezér portálunknak elmondta, hogy bár még csak néhány hónapja él hazánkban, nagyon megszerette azt. Kiemelte, hogy mind a kultúra, mind az ország politikai stabilitása elégedettséggel tölti el.

Sokak számára talán meglepő lehet, hogy miért költözik valaki a gazdag és gyönyörű Svájcból a „lenézett” Magyarországra, Ignaz Bearth azonban nem véletlen hozta meg ezt a döntést. Az interjúban elmondta, hogy bár sokan Svájcot a demokrácia mintaországának tekintik, a valóságban a véleménydiktatúra és a szólásszabadság korlátozása olyan szintet ütött meg, hogy a kelet-európai államokban sokkal inkább szabadabban élhet az ember, mint például Svájcban, Németországban vagy Franciaországban.

Ezzel párhuzamosan a nyugati országokban a nép, az identitás és a nemzet is fokozatosan semmissé válik, és a multikulturalizmus jegyében átveszi ezen értékek helyét az iszlamizáció, vagy az egyre erőszakosabbá váló LMBTQ-lobbi. Bearth elmondta, hogy mindez

„Svájcra nézve halálos ítélet, mivel megöli mindazt, ami az országot naggyá és erőssé tette.”

A jobboldali aktivista éles határvonalat vél felfedezni Kelet- és Nyugat-Európa között, ezt pedig azzal magyarázta, hogy míg a kelet már megtapasztalta a kommunista terrort és elnyomást, addig a nyugat csupán külső szemlélőként láthatta. Az ő szavaival élve, a magyar emberek már mind a kommunizmust, mind az iszlamizációt átélték, és mivel tudják, mire számíthatnak, egyikből sem kérnek.

 

Az online cenzúra

Mint azt már említettük, Ignaz Bearth ismert jobboldali aktivista, véleményvezér, akit korábban 173.000 fő követett az interneten. A múlt idejű mondatszerkezet oka, hogy ahogyan sok más, a jobbodali véleményét az online térben is felvállaló személyt, úgy őt is utolérte a cenzúra, és törölték a Facebookról. A hosszú évek munkájával felépített oldalát számos különböző országból követték, de nem csak jószándékú emberek. Baloldali provokátorok és antifák egész hadserege vadászott Bearth-re az interneten, minden egyes bejegyzését jelentették, és szépen, lassan ellehetetlenítették az online létezését.

A véleményvezér szerint a tiltás közvetlen oka a nagy nemzetközi elérése, illetve a globalizációellenes agendája volt.

„Jómagam a népek és nemzetek szabad önrendelkezési joga mellett állok ki, és természetesen Soros »zöld ideológiája« ellen”

– tette hozzá.

Az online tér más szegmenseiben azonban ismételten lehet követni munkásságát, meg lehet tekinteni az élő videóit. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy egy jobboldali aktivistának úgy van esélye az interneten, ha kihasználja a különböző platformokat és eszközöket, és ezek segítségével egy metapolitikai ellenkultúrát hoz létre.

 

Soros a választás manipulálására készülhet

Az interjú későbbi szakaszában a 2022-es országgyűlési választásokra terelődött a téma. Bearth a jelenlegi magyar kormányt méltatva aláhúzta, hogy mindig is nagyra értékelte a patriotizmust, összetartást, a keresztény alapokat, a családtámogató politikát, amit Magyarország képvisel. Szerinte ez szöges ellentéte Svájcnak, ahol az individualizmus, az egoizmus és a materializmus van jelen. Véleménye szerint Soros György és egyéb globalista körök meg fognak próbálni beavatkozni a választásokba, illetve felhívta a figyelmet arra, hogy a nyugat egy, a golbalizáció agendája szerint működő, minden ellenzéki pártot magában foglaló frontot nyit a Fidesz és Orbán ellen. A véleményvezér leszögezte, hogy ő és az itt élő német nyelvű közösségek a kormánypárt győzelme érdekében fognak tevékenykedni, azért, hogy

nekik, külföldieknek is jó jövőjük lehessen Magyarországon.

Végezetül pedig, amikor megkérdeztük, hogy mit tanácsolna a magyar hazafiaknak, hogy el tudjék kerülni azt az összeomlást, ami Svájcban már bekövetkezett, Ignaz Bearth azt felelte, hogy

„Pont az ellenkezőjét kell csinálni annak, amit nyugaton a mainstream média propagál. Ha azt mondják, a család rossz, akkor támogatni kell a családot. Ha azt mondják, hogy a nacionalizmus rossz, akkor támogatni kell a nacionalizmust. Ha a kultúrát meg akarják szüntetni, akkor meg kell őrizni a kultúrát. A tradíció minden múló trend felett győzedelmeskedik.”

 

Az Ignaz Bearth-tel készített videóinterjú teljes, magyar felirattal ellátott verzióját alább lehet megtekinteni:

 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Nos van némi hozzáfűzni valóm. Kényelmes dolog anyagilag szilárd háttérrel idetelepülve felvenni egy ellenzéki attitűdöt. A mostani fellángolást néhány évi Magyarországi élet és a magyar nyelv elsajátítása után is szeretnénk látni. Sokan jönnek ide, de elég hamar el is mennek, mert más az, ha valaki tényleg életvitel szerűen él itt, más az, ha néhány hónapi ittlét után nyilatkozik. Ismerek külföldit aki évtizedek óta él nálunk, és találkoztam olyanokkal is akik a nyár végén már indultak vissza..

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához