2024.április 25.
Márk, Ányos

A Pentagon orvosai azt állítják, hogy a 7 évesek dönthetnek úgy, hogy hormonokkal, pubertásblokkolóval injekciózzák őket

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
military health providers

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Nemzetvédelmi Minisztérium (DoD) orvosai azt állították, hogy a 7 évesek képesek “orvosi döntéshozatalra”

Átalakult tinédzser Chloe Cole: Attól tartok, hogy az én generációmat félrevezetik (angol video)


Az egykori transznemű gyerek, Chloe Cole megosztja azokat a szövődményeket, amelyekkel nap mint nap meg kell küzdenie az orvosi beavatkozások eredményeként, miután nemi diszfóriát diagnosztizáltak nála. “Nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán el fog-e tűnni” – mondta.

Az amerikai katonai bázisok egészségügyi szolgáltatói, akik közül néhányan részt vesznek a katonai rokonsággal rendelkező kiskorúak kezelésében, támadják azt az elképzelést, hogy várjanak, mielőtt nemi diszfóriával diagnosztizált gyerekeket pubertásblokkolókkal és hormonokkal injekcióznak be.

A DoD szolgáltatói az American Journal of Public Health márciusi kiadásában azt mondták, hogy a katonasági alkalmazottak nemi diszfória tüneteit mutató gyermekei számára az egyetlen út az, hogy azonnal megkezdjék rajtuk az olyan, “nemi identitást megerősítő egészségügyi kezelést, mint a serdülőkor elfojtása és a nemi megerősítő hormonok”.

Az orvosok azt mondták, hogy az “emberi jogok” alapján “a fiatalok… veleszületett képességgel rendelkeznek, és joguk van beleegyezni a nemi megerősítő terápiába.”

Olyan messzire mentek, hogy azt állították, a 7 évesek maguk hozhatják meg döntéseiket az orvosi beavatkozásról.

pexels amornthep srina 11645311

A nemi megerősítő orvosi beavatkozások közé tartoznak a pubertásblokkolók és a keresztnemi hormonok.

A szerzők – David A. Klein, Thomas Baxter, Noelle S. Larson, valamint Natasha A. Schvey klinikai pszichológus, PhD – követelték, hogy a hadsereg oktassa ki minden szolgáltatóját a kiskorúak nemi orvosi beavatkozásaival kapcsolatos elképzeléseikről, annak ellenére, hogy elismerték, hogy a Védelmi Minisztérium egészségügyi rendszerében a hadsereghez tartozó orvosok 53%-a azt jelezte, hogy tekintet nélkül bármiféle kiképzésre, megtagadná a hormonok elrendelését.

Klein, Schvey és Baxter a kaliforniai Travis légibázison dolgoznak, Larson – gyermek-endokrinológus – pedig a Walter Reed Nemzeti Katonai Orvosi Központ Gyermekgyógyászati Osztályán.

A szerzők egy része a Uniformed Services University-n dolgozik – egy katonai intézményben. A cikk azt javasolta, hogy ez az intézmény vállaljon vezető szerepet a Pentagon egészségügyi rendszerén belüli “nemi megerősítő ellátásról” szóló képzések előmozdításában.

A K-12 TANTERV MILLIÓKAT “SZOCIÁLISAN MANIPULÁL”, HOGY A “TÁRSADALMI IGAZSÁGOSSÁG MEGRÖGZÖTT IFJÚ HARCOSAIVÁ” VÁLJANAK, FIGYELMEZTETNEK A SZÜLŐK

A Fox News megkérdezte a Nemzetvédelmi Minisztériumot, hogy szándékában áll-e a klinikai szakemberei által kifejtett elképzelésekkel összhangban álló tréningeket biztosítani a serdülőkorban lévő fiatalokról.

“A Védelmi Minisztérium korszerű tudományos alapon és a legjobb orvosi bizonyítékokkal összhangban képezi ki egészségügyi szolgáltatóit” – válaszolta a DoD.

A DoD azt is elmondta a Fox News Digitalnak, hogy nem támogatja, hogy bárkit is gyógyszerszedésbe hajszoljanak bele, és hogy az orvosi döntéseket a kiskorú és gyámja közötti konzultáció során hozzák meg.

Korábbi kutatások kimutatták, hogy a gyermekek már hétéves korukban részt vehetnek a saját magukról szóló orvosi döntéshozatalban. – A Védelmi Minisztérium orvosai

A DoD szolgáltatói továbbra is semmibe vették és „etikátlannak” nevezték azokat a klinikai szakembereket, akik a kiskorú nemváltoztatása előtt még vártak, hogy lássák, kinőnek-e a diszfóriából.

military health providers
Balról: David A. Klein és Noelle Larson orvosok; Natasha A. Schvey klinikai pszichológus. (Egyenruhás Szolgáltatások Egyeteme | Walter Reed Nemzeti Katonai Egészségügyi Központ)

“Néhány jó szándékú, katonai kötődésű klinikai orvos nem biztos, hogy tisztában van azzal, hogy az “óvatos várakozás” megközelítésnek más jellegű kockázata van, mint a nemi megerősítést célzó megközelítésnek (amely a nemi identitás beazonosítását teszi lehetővé), és hogy a “konverziós terápia” etikátlan, káros és általában illegális” – mondták. “A betegek “az állapotuk fennmaradásával”, a kezelésben pedig jelentős késedelmekkel szembesülhetnek, beleértve az elhúzódó és patologizáló pszichiátriai szakvéleményeket, amelyek kétségessé teszik a betegek indítékait.”

“[A transzneműek számára szolgáló drogok betiltása]… feltételezi, hogy a [nemi szempontból sokszínű] serdülők és szüleik képtelenek megérteni a nemi megerősítő orvosi kezelés kockázatait és előnyeit, majd eldönteni, hogy mi szolgálja legjobban a fiatalok érdekeit” – folytatták az orvosok. “Korábbi kutatások azt mutatták, hogy a gyermekek már hétéves korukban elkezdhetnek részt venni a saját magukkal kapcsolatos orvosi döntéshozatalban, fokozatosan növelve döntéshozatali képességüket, a serdülők pedig inkább a közös döntéshozatalt részesítik előnyben.”

Dr. Stanley Goldfarb, a Do No Harm nevű orvosi szervezettől, amely az orvosi hivatást a hippokrátészi eskü szintjén törekszik megtartani, vitatta és „nevetségesnek” nevezte a DoD orvosainak állításait.

“Az az elképzelés, hogy a 7 éves gyerekek képesek ilyen döntésekre, már nevetséges” – mondta Dr. Goldfarb.

A VÉDELMI MINISZTÉRIUM FELÜLVIZSGÁLATOT INDÍT A MÉLTÁNYOSSÁGÉRT FELELŐS FŐNÖK ELLEN, MIUTÁN AZ BECSMÉRLŐ BEJEGYZÉSEKET TETT KÖZZÉ A FEHÉR EMBEREKRŐL

“A „nemi átalakulás” stádiumában lévők magas, talán akár 25% -ának az a véleménye, hogy ostobaság feltételezni a gyermekkori döntések helyességét” – mondta.

Chloe Cole, egy nemváltó tinédzser, akit nemi orvosi beavatkozásoknak vetettek alá, a Fox News Digitalnak nemrég azt mondta, hogy “elvesztettem minden bizalmamat az egészségügyi szolgáltatómban, és talán még az egészségügyi ellátásban is”.

cholecole
Chloe Cole a Független Női Fórumnak beszélt azokról az orvosokról, akik úgy tűnik, nem hajlandók segíteni neki a nemátalakító műtétről való átállásban.

Cole-nak 13 éves korában pubertásblokkolókat és tesztoszteront adtak; 15 éves korában kettős mastectomián esett át. Később nemi átalakuláson ment keresztül, és azzal vádolta orvosait a Kaiser Permanente-ban, hogy megfosztották őt a tájékoztatás utáni beleegyezéstől. A Kaiser Permanente tagadta ezt az állítást.

“Nem igazán engedték meg nekem, hogy csak éljek és minden beavatkozás nélkül csak megfigyeljenek. Úgy értem, csak körülbelül fél év telt el a nemi diszfória diagnosztizálása és a gyógyszeres kezelés között. Tehát a folyamat számomra nagyon gyors volt, és nem igazán volt semmilyen visszautasítás egyetlen egészségügyi szakember részéről sem” – mondta.

Cole arról számolt be, hogy a kettős mastectomiás eljárás testnedvszivárgást okoz.

“Ennek részeként bőrátültetéseket alkalmaztak. Két évvel a műtét után azt hittem, elég jól megy a gyógyulás – leszámítva, hogy az átültetett szövetek a felületen kissé szárazak voltak. De folyadék kezdett szivárogni belőlük, és újra el kellett kezdenem kötést viselni rajtuk” – mondta Cole.

chloe cole
hloe Cole a Független Női Fórumnak beszélt azokról az orvosokról, akik úgy tűnik, nem hajlandók segíteni neki a nemátalakító műtétről való átállásban.

BOSTONI KÖZÉPISKOLA FELMÉRÉSE, AMELY AZ ORÁLIS SZEXRŐL, TRANSZNEMŰSÉGRŐL KÉRDEZI A DIÁKOKAT, A SZÜLŐK FELHÁBORODÁSÁT VÁLTJA KI

“Nem tudom, mi az. Nem tudom, hogy fertőzésről van-e szó, [vagy] a sebészeti eljárásból származó egyéb szövődményről. De nem kaptam tőle segítséget, és nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán elmúlik-e, vagy így kell élnem az életem hátralévő részében.”

Az egészségügyi szolgáltatók követelték, hogy a DoD nyilvánosan jelentse ki, hogy támogatja a “nemi megerősítéssel kapcsolatos álláspontot”, és győzze meg a hadsereg tagjait a kiskorúak nemi átalakításával kapcsolatos, “bizonyítékokon alapuló orvosi ellátásról”.

“Ez kevesebb ellenálláshoz és átpolitizálódáshoz vezethet, ami az átfogó célok ellen dolgozhat” – mondták a DoD szolgáltatók.

Hozzátették, hogy a Védelmi Egészségügyi Ügynökségnek jogi szolgáltatásokat kell nyújtania azért, hogy segítsen megkerülni a kiskorúak “nemi megerősítő kezelését” tiltó legújabb törvényeket. Nyolc állam – Alabama, Arkansas, Arizona, Florida, Mississippi, Dél-Dakota, Tennessee és Utah – fogadott el olyan törvényeket vagy irányelveket, amelyek korlátozzák a kiskorúak nemének megváltoztatására irányuló orvosi beavatkozásokat.

pro transgender protesters florida
Az emberek táblákat tartanak a Floridai Orvostudományi Tanács és a Floridai Osteopátiás Orvostudományi Tanács közös igazgatósági ülésén, hogy új irányelveket hozzanak létre, amelyek korlátozzák a nemi megerősítő ellátást Floridában.

Ennek fényében a DoD fontolóra veheti a távegészségügyi lehetőség jogi következményeit, és elősegítheti a kiskorúak hosszútávú pubertásblokkoló implantátumainak alkalmazását.

“A beültethető pubertásblokkoló, amely általában legalább két évig hatásos, beadható egy harmadfokú ellátást nyújtó katonai kórházban, és csak rutinszerű szolgáltatásokat igényel, amelyek könnyedén elvégezhetők túlórában az alapellátásban. Ez átmeneti intézkedés lehet az áthelyezés előtt ” – mondták az orvosok.

A szolgáltatók szerint a DoD-nek jogi szolgáltatásokat is kell nyújtania az egészségügyi szolgáltatóknak azokban az államokban, amelyek betiltották a kiskorúak nemátalakító gyógyszereit.

“[DoD] klinikai szakorvosok … arra kényszerülhetnek, hogy válasszanak a megtagadás és… azon kezelések között, amelyek az állami törvényekkel összhangban vannak, és etikai és bizonyítékokon alapuló kezelést nyújtanak, miközben jogi vagy pénzügyi üldöztetéssel, becstelen katonai szolgálatteljesítéssel vagy gyermekbántalmazással kapcsolatos állításokkal kell szembenézniük” – mondták.

Ha ezek a klinikai orvosok büntetőjogi következményekkel szembesülnek, “a DHA-nak kötelezettséget kell vállalnia arra is, hogy megvédje az e kezelést kriminalizáló állami törvények vagy rendelkezések alapján indítandó büntető eljárástól azon klinikai orvosokat és családokat, akik a DHA jogi iránymutatásával összhangban nyújtanak nemi megerősítő kezelést kiskorúaknak, ” – mondták az orvosok.

A Pentagon a Fox News-nak adott nyilatkozatában azt mondta: “A Védelmi Minisztérium szövetségi szinten engedélyezett ellátást nyújt katonai orvosi létesítményeiben, az idevágó törvényeknek megfelelően.”

ron desantis
Florida egyike azon számos államnak, amelyek korlátozzák a kiskorúak transznemű orvosi beavatkozásait.

RICHARD DAWKINS KIJELENTI, HOGY CSAK KÉT NEM LÉTEZIK A TUDOMÁNY SZEMPONTJÁBÓL: “ENNYI AZ EGÉSZ”

Az orvosok továbbá azt követelték a Védelmi Minisztériumtól, hogy “használja ki robusztus, érintetlen rendszereit” arra a célra, hogy “szponzoráljon egy kutatást ” azzal kapcsolatosan, mit eredményez „katonai szempontból az időben történő hozzáférés a nemi megerősítő kezeléshez”.

Az orvosok olyan államokat támadtak, mint Florida, amiért korlátozzák a kiskorúak úgynevezett “nemi megerősítő kezelését”, azt állítván, hogy “eltúlozza a bizonytalanságot”, hogy a gyermek később átalakulhat, “eltúlozza az állandó mellékhatások kockázatát”, “és hamisan állítja, hogy az orvosi szabványok engedélyezik a sterilizálást”.

A cikk azt is elmondta, hogy a transznemű identitást valló fiatalok számának ugrásszerű megnövekedése “a nemi identitások teljes skálájával tisztában lévő tudatossággal, a társadalmi elfogadottsággal és az orvosi ellátás javulásával kapcsolatos fokozott tudatosságnak volt tulajdonítható.

Dr. Goldfarb ellenezte: “Csak azért, mert egy gyermek kijelenti, hogy megérti a nemváltás következményeit, nem jelenti azt, hogy felfogja, hogy a jövőben megbánhatja. “

“Ezeknek az orvosoknak meg kell vizsgálniuk a szakirodalmat, és szembe kell nézniük a valósággal, hogy Finnország, Norvégia, Dánia és az Egyesült Királyság azért döntött úgy, hogy szigorúan korlátozza a pubertásblokkolók és a nemi jelleget megváltoztató hormonok használatát, mert kevés bizonyítékunk van, ha egyáltalán van, arra, hogy nem ártunk több gyermeknek, mint amennyinek segítünk.”

Majd folytatta azzal, hogy „propagandának” nevezve szidta a tanulmányt, amelyet a DoD orvosai használtak cikkükben.

dr. stanley goldfarb
Dr. Stanley Goldfarb a Fox News Digitalnak beszélt arról, hogy panaszt nyújtott be öt orvosi egyetem ellen.

“A katonai orvosoktól származó cikknek el kellene fogadnia azt a rendkívüli állítást, hogy a gyermekek képesek megalapozott döntést hozni az életet megváltoztató kezelésről, 21 olyan kiválasztott résztvevővel készített interjúk alapján, akiket aztán olyan kutatók kérdeztek meg, akik nyilvánvalóan teljes mértékben lekötelezettek voltak a “nemi megerősítő kezelés” koncepciójának támogatásában. Ez nem egy véletlenszerű tanulmány a nemi diszfóriával küzdő gyermekek hozzáállásáról, ez propagandává alacsonyodott” – mondta. “Ez a “nemi megerősítő ellátást” megalapozó kutatásnak egy olyan fajtája, amely arra a következtetésre vezette az olyan európai szakértőket, mint Cass Angliában, hogy a “nemi megerősítő kezelés” mellett szóló bizonyítékok “gyenge minőségűek”, és hogy csak a nagyon pontosan kiválasztott gyermekeket szabad figyelembe venni az ilyen kezelésben.”

Forrás:foxnews

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához