2024.március 29.
Auguszta, Bertold

A CitizenGo Közleménye

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
cgo new mobile logo

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az LMBTQ- és az abortuszlobbi agresszívan megy előre, és erőlteti rá radikális programjait az országokra.

Mark Houck egy hétgyermekes édesapa Pennsylvaniából (USA). Épp kávét főzött, másik családja még aludt. Hirtelen nagy zaj hallatszott a bejárati ajtónál. Pár perc megbilincselték, majd kirángatták a házból a páncélt viselő amerikai ügynökök, majd fegyvert szegeztek a családjára. Felesége és gyermekei aggódnak érte. Mark bűne az volt, hogy egy békés tüntetés során megvédte 12 éves fiát egy abortuszközpont alkalmazottjával szemben.

Mark Houck meghurcolása csak a jéghegy csúcsa – Kanadában, az Egyesült Királyságban, Máltán, Kenyában, Spanyolországban, Hollandiában, Finnországban, Mexikóban és sok más táján a világnak nyomják el, torolják meg és zárják börtönbe az életért és a családért felszólalókat.

Isabel Vaughan-Spruce egyedül volt egy üres utcán, egy abortuszintézmény előtt, és csendben imádkozott Birminghamben, Angliában. A rendőrök odamentek hozzá, és megkérdezték, hogy imádkozik-e. Azt válaszolta, hogy magában imádkozik. Erre ők azt felelték Isabelnek, hogy a néma ima jogot, ezért letartóztatják.Isabelt letartóztatták, megbilincselték és börtönbe vetették, mint egy veszélyes bűnözőt, pusztán azért, mert magában foglalja egy nyilvános helyen. Miután a bíróság felmentette, Isabel újra kiment csendben imádkozni az abortuszklinika elé, mire a rendőrök újra letartóztatták.

Senkit sem szabad kriminalizálni a gondolataiért, személyes vagy nyilvános imáiért vagy békés megnyilvánulásáért egy nyilvános utcán. A céljuk ezzel a keresztény hit és gondolkodás megbüntetése.

A CitizenGO eltökélt szándéka, hogy felhívja a figyelmet a szabadságjogaink elleni támadásokra szerte a világon. Végső soron az Isabel elleni támadás egy radikális életellenes ideológiáról szól, hogy rákényszerítsék a világra az abortuszt és az LMBTQ-indoktrinációt, és megszüntessenek minden lehetőséget, amivel az ember kinyilváníthatná egyet nem értését.

Tudják, hogy ha nem állítják meg a CitizenGO-t és az olyan embereket, mint Mark vagy Isabel, akik kiállnak a hitük mellett, a programjuk összeomlik.

A CitizenGO Mark, Isabel és minden élet- és családpárti polgár mellett kiáll. Ehhez szükségünk van az Ön segítségére, hogy harcolni tudjunk a radikálisok minden áldozatáért, felhívva a figyelmet az eseteikre, és támogatva a jogi védelmüket.

Mivel a CitizenGO kiáll ezek mellett az ügyek mellett, számtalan módon támadnak és cenzúráznak minket is, kezdve a számítógépes rendszerünk elleni támadásoktól a banki szolgáltatásokhoz való hozzáférésünkön át az európai és állami szervek által kiszabott bírságokig. Munkatársainkat sem kímélik. Emlékezzünk angolai munkatársunk Caroline Farrow többszöri letartóztatására, amiért felszólalt a transzgender lobbi ellen, vagy Ann Kioko üldöztetésére az életért való kiállása miatt.

Nem hallgatunk el! Harcolni fogunk a jogainkért és az ártatlanok jogáért.

Az olyan hűséges élet- és családpárti emberekkel, mint Mark és Isabel, haladunk előre, és nem hagyjuk, hogy megfélemlítsenek minket.

Forrás:CitizenGO

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához