2024.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda

A Világgazdasági Fórum állítása szerint a “pedofilok fogják megmenteni az emberiséget”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
wef legalize pedos 678x381.jpg

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Világgazdasági Fórum most a gyermekekkel való szex dekriminalizálására szólít fel, azzal érvelve, hogy a “korkülönbséges-szerelem” elleni törvények, “közismertebb nevén pedofília,” sértik az emberi jogokat.”

Egy ellentmondásos kezdeményezés, amelyet Klaus Schwab Davosi Világgazdasági Fóruma támogat a hatalom folyosóin, a családokat és mindenkit, akinek fontosak a gyermekek.

Klaus Schwab szerint a világot sújtó pedofíliajárvány nem csapás, hanem valójában “a természet ajándéka” az emberiség számára, mivel a Világgazdasági Fórum vezetője kijelentette, hogy a pedofilokat a természet okkal hozza létre egyre nagyobb számban.

Egy, a davosi WEF-en bemutatott kutatási dokumentum szerint a pedofil jelenség a természet próbálkozása arra, hogy megtisztítsa a Földet és “megmentse az emberiséget” saját magával szemben. A tudományos adatok szerint a kiskorúakhoz vonzódó emberek sokkal kisebb valószínűséggel hoznak majd világra nagyszámú utódot, és az úgynevezett “kiskorúak”, akikkel úgynevezett “kapcsolatokat” folytatnak, statisztikailag kisebb valószínűséggel válnak maguk is “nagycsaládos” családfővé.

Ezzel teljes mértékben azonosul a WEF, csak úgy mint a családi egység elpusztításával és a Föld elnéptelenedésével kapcsolatos víziójukkal is.

A WEF, amely utasította a fősodratú médiát, hogy kezdje el terjeszteni a narratívát, olyan nemzetközi politikát akar bevezetni, amely megköveteli az országok többségétől, hogy dekriminalizálják vagy legalábbis enyhítsék a pedofília elleni törvényeiket.

A New York Times, amely mindig is a globalista napirend élharcosa volt, közölt egy véleménycikket, amelyben azt állította, hogy a pedofília nem bűncselekmény.

A Times szerint a polgárjogi védelmet ki kell terjeszteni a pedofilokra is. “Jogi védelem nélkül egy pedofil nem kockáztathatja meg, hogy kezelést kérjen, vagy hogy bárkinek is felfedje a státuszát, hogy támogatást kapjon”.

A CNN nem hagyta magát, és egy cikkel válaszolt, amelyben azt hirdette, hogy a pedofilok nem “szörnyetegek” vagy “árnyékban élő társadalmi deviánsok”. A CNN szerint itt az ideje, hogy a társadalom frissítse a pedofilokról alkotott képét.

A CNN ezt a cikket egy még egyértelműbb szimpátiatörekvéssel követte. A CNN szerint ahelyett, hogy a gyermekmolesztálókat a legalantasabbak legaljának tartanánk, inkább ki kellene nyújtanunk feléjük a kezünket, és meg kellene próbálnunk megérteni őket, mert – állításuk szerint – “az ember nem választhatja, hogy nem pedofil”.

A pszichológus Jesse Bering, a Perverz: The Sexual Deviant in All of Us” című könyve is arra buzdítja az olvasót, hogy szimpatizáljon a gyermekmolesztálókkal, és azt írja, hogy a pedofíliás emberek “nem a szekrényben élik az életüket, hanem örökké egy pánikszobában gubbasztanak”.

A Salon is beszállt a buliba, és arra buzdít, hogy találkozzunk olyan pedofilokkal, akik jót akarnak.

És a BBC, amely híresen évtizedeken át fedezte Nagy-Britannia leghírhedtebb pedofilját, Jimmy Savile-t, szintén azt szeretné, ha pozitívan gondolkodnánk a pedofilok új generációjáról.

Félreértés ne essék, összehangolt kísérlet folyik arra, hogy a pedofíliát “ártalmatlannak” állítsák be.

Mi folyik itt? A média az “Overton-ablak” klasszikus esetét mutatja be nekünk. Joseph Overton politológus szerint van egy ablak, amelyen belül vannak olyan eszmék, amelyeket a társadalom “elfogadhatónak” tart, ezért még azok is tolerálják, akik nem osztják azokat. Az ezen az ablakon kívüli eszméket “szélsőségesnek” tekintik, és nem fogadják el a nyilvános vitában.

Ebből az Overton-ablak gondolatból kiindulva elméletet alkottak arról, hogy egy jelenleg radikálisnak számító elképzelés hogyan válhat sikeresen elfogadottá a társadalomban, sőt, akár népszerű politikává. Ez egy felfogási skála, amely során az ember egy elképzelést elgondolhatatlannak, majd radikálisnak, aztán elfogadhatónak, majd népszerűnek, és ezen a ponton a politika által gyakorlatba ültetettnek tekint.

A davosi globális elit szerint itt az ideje, hogy a többségi társadalom felzárkózzon hozzájuk, és lazítson a pedofília elleni elavult társadalmi tabun. És mi mással lehetne jobban megváltoztatni a társadalom erkölcseit, mint a gyerekek agymosásával?

Éppen ezen a héten kapták rajta Klaus Schwabot, amint azzal hencegett, hogy a Világgazdasági Fórum számos országban teljesen beszivárgott az oktatási rendszerekbe. Schwab szerint, ha a gyerekek elég fiatalon megismerkednek a WEF ideológiájával, akkor teljesen át lehet őket doktrinálni.

Beszivárogtak az iskolákba, és egyenesen a gyermekeink felé tartanak. És már tudjuk, hogy beszivárogtak a kabinetekbe is.

A Világgazdasági Fórum irányítása alatt működő kormányok világszerte háborút indítanak gyermekeink ellen. Klaus Schwab Fiatal Globális Vezetői szisztematikusan próbálják normalizálni a pedofíliát és dekriminalizálni a gyerekekkel való szexet az egész világon.

Ezen a héten Jacinda Ardern szélsőbaloldali Új-Zélandon egy bíró kijelentette, hogy a 12 éves gyerekek beleegyezhetnek a felnőttekkel való szexbe. Jól hallották. A szóban forgó ügyben egy 45 éves férfi volt a főszereplő, akinek a védelem középpontjában az állt, hogy 12 éves áldozata “akarta”. A középkorú férfi szerint a 12 éves lány nyomást gyakorolt rá a szexre.

“Tudom, hogy még gyerek volt, de ahogy hozzám jött, az olyan volt, mint egy érett nő. Visszautasítottam, de ő folyton visszajött hozzám. Ő tényleg ezt akarta” – mondta a 45 éves férfi az akkor 12 éves gyerekről.

A tárgyalás utolsó napjaiban Earwaker bíró a New Zealand Herald beszámolója szerint foglalkozott a 16 év alatti személy beleegyezésének kérdésével:

“Jogilag egy 16 év alatti személy nem adhat beleegyezést az illetlen cselekmények vádjához, ezért esküdtszékként csak azt kell eldönteniük, hogy megtörtént-e az illetlen cselekmény” – mondta.

Aztán jött a csattanó. A bíró azt mondta az esküdteknek:

“De ami a nemi közösülést illeti, egy 16 év alatti személy beleegyezését adhatja. A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kell mérlegelniük, hogy a beleegyezés megtörtént-e vagy sem”.

Üdvözöljük Klaus Schwabot Új-Zélandon.

De várjanak, amíg meghallják, mi történik Franciaországban.

Emmanuel Macront korábban újraválasztották elnöknek egy széles körben gyanúsnak tartott választáson. Talán nem meglepő, hogy ő is Klaus Schwab Fiatal Globális Vezetői közé tartozik, és Franciaország is normalizálja a pedofíliát.

Macron elnök kormánya 2018-ban megszavazta, hogy Franciaországban ne legyen beleegyezési korhatár, és ezzel az egyik első nemzet lett, amely engedett egy olyan nemzetközi összeesküvés nyomásának, amely eltökélte, hogy világszerte dekriminalizálja a gyerekekkel való szexet.

Ez azt jelenti, hogy Franciaországban a szövetségi törvények szerint nincs törvényes beleegyezési korhatár, és a bármilyen korú gyermekkel szexuális kapcsolatot létesítő felnőtteket nem fogják nemi erőszakért felelősségre vonni, ha a gyermek áldozat nem tudja bizonyítani “az erőszakot, fenyegetést, kényszerítést vagy meglepetést”.

A szexuális és nemi alapú erőszak elleni, Schiappa-törvény néven ismert törvénytervezetet augusztus 3-án írta alá a francia parlament, ami felháborodást váltott ki Franciaországban, mivel a szülők és gyermekjogi csoportok azzal vádolták Macron kormányát, hogy elárulta a nemzet gyermekeit.

A gyermekvédelmi tisztviselők szerint a beleegyezési korhatár hiánya miatt gyermekek milliói vannak komoly veszélyben a szexuális visszaélések miatt Franciaországban.

Ha valami, akkor ez alulértékelt kifejezés. De vajon meg kellene-e lepődniük? Az új-zélandi Jacinda Ardernhez hasonlóan Macron is egyike Klaus Schwab Young Global Leaders nevű szervezetének. Mindannyian elszántan háborút akarnak indítani a gyermekeink ellen.

A mainstream média természetesen bűnrészes a hallgatásban. Őket is beszivárogtatta a Világgazdasági Fórum, és megpróbálják majd kiiktatni, ha ki merészelsz szólni ezekről a kérdésekről. A mainstream média szerint 2020-ban az elhízás egészséges. A kísérleti vakcinák nem okoznak embereket, akik összeesnek és meghalnak. És az abortusz a szeretet.

George Orwell figyelmeztetett minket ezekre az időkre. Azt mondta, hogy az elit megpróbál majd meggyőzni minket arról, hogy kettő meg kettő az öt. Hogy a háború az béke.

Most pedig arról próbálnak meggyőzni minket, hogy a gyermekek megerőszakolása a világ jobbá tételének egyik módja.

Még Orwell sem gondolta, hogy ilyen messzire mennek.

De ha valaki figyelte a WEF abszurd politikáját az utóbbi időben, nem fog meglepődni. A WEF politikáiban egy dolog közös: dehumanizálnak, lealacsonyítanak és kigúnyolnak minket. Arra tervezték őket, hogy elvegyék az élet minden örömét, és a lehető legnagyobb fájdalmat okozzák.

Aztán ott van az elnéptelenedési törekvés, amely sokáig összeesküvés-elmélet volt, de mostanra teljesen napvilágra került. Már meg sem próbálnak úgy tenni, mintha nem akarnák kiirtani a többségünket.

E két WEF-es bunkó szerint minden vallási csoport ellenzi a Világgazdasági Fórumot, mert a vallások “több lelket” akarnak, a WEF pedig “kevesebbet”.

Melyik ponton álljunk meg és mondjuk azt, hogy “elég”? Hányszor kell még a Világgazdasági Fórumnak kinyilvánítania baljós szándékait, hogy a világ megálljon és meghallgasson?

Klaus Schwab jobbkeze, Yuval Noah Harari, aki már régóta hangosan kimondja a csöndes részt, kijelentette, hogy Isten halott, és “Jézus hamis hír”.

Harari szerint a modern világban nincs helye a hagyományos keresztény értékeknek. Itt az ideje, hogy a világ elfogadja a Világgazdasági Fórum istenségét, és elengedje a régimódi társadalmi tabukat.

Az elit gonoszságára való rámutatás úgy tűnik, soha nem hat rájuk, vagy egyáltalán nem hat rájuk. Miért? Mert nem szégyellik magukat. Nem szégyellik magukat, mert nincs erkölcsi iránytűjük. Nincs erkölcsi iránytűjük, mert azt hiszik, hogy Isten halott, és a “tedd, amit akarsz” szabálya szerint élnek. Ez az elv áthatja ideológiájuk minden szálát, a választásoktól kezdve a nyitott határokig, a klímaváltozásig, az abortuszig, a pedofíliáig, amit csak akarsz.

Tudom, hogy időnként sötétnek és magányosnak érezhetjük magunkat, de a tömegek felébrednek, és az elit nem fogja olyan könnyen átvenni a hatalmat, mint ahogyan azt várták.

Még a birkák is lassan kinyitják a szemüket, ami azt jelenti, hogy van remény az emberiség számára, ha továbbra is folytatjuk a tömegek nevelését. Kérjük, hogy lájkoljátok ezt a videót és iratkozzatok fel erre a csatornára, hogy továbbra is messzire és széles körben terjeszthessük az igét és leleplezhessük a globalista elit napirendjét.

Együtt vagyunk benne, és a legfontosabb dolog, hogy ne hagyjuk, hogy a mocskos politika és a figyelemelterelés útját állja, ami az embereket egymás ellen fordítja.

A közös ellenség az, aki megpróbál irányítani és megmérgezni benneteket, és megrontani a gyermekeiteket, nem pedig a felebarátotok. Ha erősek és egységesek maradunk, meg fogjuk nyerni ezt a csatát.

Forrás:News Punch

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Engedtessék meg, hogy Jézust idézzem:
    “Máté 18:6 A ki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, a kik én bennem hisznek, jobb annak, hogy malomkövet kössenek a nyakára, és a tenger mélységébe vessék.”
    Ennyi, és nem kell hozzá kommentár.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához