2024.április 25.
Márk, Ányos

A világkormány gondolata sátáni eredetű-e? (2)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
pexels lucas pezeta 5277398

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A cikksorozat előző részében azt próbáltuk bemutatni, hogy sokak szerint van kapcsolat a globalista elit és egy titkos társaság, az Illuminátusok Rendje között.

De hogy jön ez a világkormányhoz és a sátáni gondolatokhoz? Kell-e ahhoz egy titkos szervezet tagjának lennie valakinek, aki egyébként milliárdos vagy trilliárdos, hogy eszébe jusson, hogy egy világkormány élén állva ő uralkodhatna mindenen? Nem. Nem kell ehhez egy titkos szervezet tagjának lenni. Egy ilyen embernek elég olyan kísértést elszenvednie, mint amilyenen Jézus is átment a pusztában. Azt mondta ott neki a sátán, hogy neki adja a földet, ha leborulva imádja őt Jézus. (Vö. Mt 4, 8-11) Az ilyen megkísértés tanúk nélküli. Az imádatnak azonban lehetnek a külvilág számára is hozzáférhető jelei.

A jelképeid elárulnak téged

Ha megnézünk egy tízdollárost számos olyan elemet találunk, amely az illuminátusok feltárható dokumentumaiban is vannak. Ezek pedig nagy hasonlóságot mutatnak az ókorban viruló Mitrász-kultuszról ránk maradt képi ábrázolásokban meglelhetőkkel. A Mitrász-kultusz követői az ókori Rómában a legnagyobb keresztényellenes pogány embercsoport volt. Az Illuminátus Rend alapítója pedig egy kiugrott jezsuita.

Miután egy véletlen baleset folyamán a rendőrség kezére kerültek illuminátus iratok, az illuminátusokat a német hatalom 1785-ben betiltotta. De a társaság akkor már olyan kiépült volt, hogy egy része tovább tudott működni a tiltás ellenére, és az illuminátusok eljutottak Amerikába is.

Az illuminátusok és a fősodor

A main stream média mindenkit, aki az illuminátusokat kapcsolatba hozza az amerikai pénzügyi elittel összeesküvés-elmélet gyártónak tart. Általában azokkal említik őket egy napon és egy blogposztban, akik a lapos földben hisznek. Velük nem kívánok vitatkozni. Csak egyet szeretnék leszögezni: aki sok pénzt akar szerezni a világban, annak jól jön a káosz. A káosz létrehozói pedig rájöttek, hogy ennek a káosznak a kialakításához is pénz kell ugyan, de van a háborúknál egy olcsó megoldás: az aktivizmus.

Még sok pénz sem kell a felforgatáshoz

Mindenki ismeri Alinsky nevét. Tudjuk, hogy ő foglalta össze a balos ellenállás főpontjait. Könyvének címe „A radikálisok szabályzata”. Ebben a könyvben minden sunyi módszer benne van, amit a XX. század második felében (és napjainkban a magyar balliberálisok) megpróbáltak demokratikusan megválasztott kormányok megdöntése céljából.

Az Alinksy-féle aktivisták nem valamiért harcolnak, tehát, hanem valami ellen. Céljuk a rombolás, a pusztítás, a káosz megteremtése. Ebben, Alinsky bevallása szerint Lucifer a példaképük. Alinsky elhíresült könyvében egy helyen ezt írja: “Nehogy elfelejtsünk legalább egy vállveregetést adni a legelső radikálisnak: minden legendánkból, mitológiánkból és történelmünkből (és ki tudja, hol végződik a mitológia és hol kezdődik a történelem, vagy hogy melyik melyik) az első ismert radikálisnak, aki fellázadt a fennálló rendszer ellen, és ezt olyan hatékonyan tette, hogy legalább a saját királyságát megszerezhette – Lucifernek.” És Lucifer nem állami közigazgatásban elismerhető vagy elítélhető személy. A fényhozó nem citálható a bíróság elé. Aki példaképnek tekinti, semmi baja nem lesz.

Kaptunk-e választ?

A címben föltett kérdésre indirekten már válaszoltunk. Mivel a világkormány egy olyan szervezet lenne, amely piramis rendszerűen épül föl, amely kontrolál minden emberi tevékenységet, amelyben egy világpénz van és az elektronikus, amiben az emberi egészségre és betegségre vonatkozó döntések egy kézben összpontosulnak, amelyben a média a világkormány irányítása alatt áll, nos, mivel mindez így van, mondhatjuk, hogy a világkormány létrehozásának gondolata az ördögtől származik. Hogy a jók rájöttek, hogy mit akarnak velük, az pedig az isteni gondviselés eredménye. Ne féljetek!

Rákóczi Piroska

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. A válasz egyértelműen Igen! A sátán mindig emberi formában jelenik meg és mindig a jótevő szerepében tetszeleg. A “Világkormány” ötlete eleve a Sátáné, és ezáltal akarja a hatalmát, gonoszságát kiterjeszteni az egész világra.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához