2024.május 4.
Mónika, Flórián

A WEF 5000 katonát igényel, hogy megvédje őket az “egyszerű” emberektől

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
19 37 58 100

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A svájci hadsereg 5000 katonát fog bevetni a davosi Világgazdasági Fórum csúcstalálkozóján összegyűlő globalista elit védelmére, és biztosítja, hogy az elit semmilyen módon ne érintkezzen az egyszerű emberekkel.

A hatóságok jelezték, hogy a csapatok felhatalmazást kaptak arra, hogy biztonsági feladatuk teljesítése érdekében rendőri kényszerintézkedéseket alkalmazzanak.

“A szövetségi parlament 5000 katonában állapította meg a január 10. és 26. között zajló WEF alatt támogató szolgálatot teljesítő katonák felső határát. Egy részük közvetlenül Davosban állomásozik majd, ahol az éves találkozót január 16. és 20. között tartják” – áll a közleményben.

A nyilatkozat szerint más katonák logisztikai és légierő műveleti támogatást is nyújtanak majd Svájc-szerte. A katonák felhatalmazást kapnak arra, hogy “rendészeti kényszerintézkedéseket alkalmazzanak a megfelelő feladatok végrehajtása érdekében” – közölte a kormány.

A legtöbb épület tetején mesterlövészek is lesznek, és a korábbi években a WEF rendőrség drónokat lőtt le az égből.

A TruthTalk beszámolója: A WEF azt jósolja, hogy hamarosan mindenki képes lesz “bérelni” bármit, amire szüksége van, a “fenntartható fejlődés” (SDG-k) és a “bolygó megmentése” (Net Zero) leple alatt. Kétségtelen, hogy a Nagy Újraindítást végrehajtó apró elit fogja birtokolni az egészet.

A fórum résztvevőinek száma jelenleg nem ismert. A legfrissebb információk szerint Olaf Scholz német kancellár, Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök, Guillermo Lasso ecuadori elnök és Gustavo Petro kolumbiai elnök személyesen vesz részt a davosi fórumon. Keir Starmer és Rachel Reeves is részt vesz majd a csúcstalálkozón.

Zelensky a Világgazdasági Fórum davosi ülésén a CNN műsorvezetőivel és NATO-vezetőkkel együtt felszólal majd.

Tavaly a repülési tilalmi övezet miatt csak a rangos küldöttek repülhettek be és ki Davosból.

A WEF szélsőséges programjával szemben heves ellenállás alakult ki, beleértve a The Great Reset, a Build Back Better és a You’ll Own Nothing and Be Happy című dokumentumokat. A WEF most érzi a forróságot. Válaszul azokra, akik ellenzik a techno-tirannizmusát, a közelmúltban védekező PR-kampányt indított. A Világgazdasági Fórum nemrég megszüntette Twitter-oldalát is a kínai állami közösségi média javára:

Klaus Schwab novemberben, a B20 rendezvényen mondott nyitóbeszédet. Azt mondta: “Amivel szembe kell néznünk, az világunk mély rendszerszintű és strukturális átalakítása, és a világ másképp fog kinézni, miután túl vagyunk ezen az átmeneti folyamaton” (más néven a Nagy Újraindításon).

A koronavírus világjárvány volt a Klaus Schwab által a WEF-nek kitalált Nagy Újraindítás eszköze. A globalisták célja, hogy felszámoljanak minden határt, felszámolják a szabad piacot, és drasztikusan csökkentsék a világ népességét.

Forrás:NewsPunch

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek