2024.május 25.
Orbán, Gergely

Állig felfegyverzett antifasiszták őrizték Texasban a gyermekbarát drag show-t

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
2022031634

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Erősen felfegyverzett antifasiszta aktivisták őrködtek a texasi város egyik gyermekbarát drag show-jának otthont adó épület előtt. A rendezvény miatt összegyűlt tiltakozókat az önkéntes biztonsági őrök többször leköpték, illetve fenyegették. Az esetről videó is készült – írja V4NA nemzetközi hírügynökség.

Minden korosztály számára elérhető, gyerekbarát  LMBTQ drag show-t  tartottak a texasi Roanoke-ban.

Az eseményt “táncos zene és nevetés” jelszavakkal hirdették, ugyanakkor Taylor Hansen újságíró beszámolója szerint a “gyerekbarát rendezvény” vulgáris volt, a szereplők részlegesen meztelenek voltak, az esemény célja pedig egyértelműen a kiskorúak szexualizálása volt.

untitled design 2022 08 28t195611.269
A LMBTQ-propagandát népszerűsítő “drag queenek” minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni

Az alábbi videót megtekintésre kattintva lehet megnézni az érzékeny tartalom miatt.

Az eseményről értesülve a Kelly Neidert által alapított Védjük meg a texasi gyerekeket (Protect Texas Kids) szervezet tiltakozást szervezett a helyszín előtt.

A tiltakozókat többek között leköpték a gyerekbarát drag brunchokat támogató aktivisták, továbba az ilyen jellegű rendezvények előnyeit ecsetelték nekik.

A tiltakozás hírére az Antifa is odahívta tagjait, hogy támogassák a drag rendezvényt. A The Post Millennial főszerkesztője, Andy Ngo szerint

a John Brown Gun Club helyi szervezete, a belföldi terrorizmushoz kötődő Antifa milícia vezette a közvetlen akcióra való felhívást”.

Kris Cruz a Blaze TV-től arról számolt be, hogy AR-15-ös fegyverekkel felfegyverzett Antifa-militánsok testőrként működtek közre az eseményen, és a résztvevőket a járműveikhez kísérték.

Hozzátette, hogy az Antifa és a személyzet együtt dolgozott a résztvevők védelmének biztosításán.

Kruz arról is beszámolt, hogy az Antifa fegyveresek stratégiai pontokon helyezkedtek el a gyerekbarát drag-show alatt, többek között egy parkolóház 3. emeletére küldtek mesterlövészeket.

A beszámolók szerint a csoport felfegyverzett tagjai közvetlenül Neidert és a Védjük meg a texasi gyerekeket (Protect Texas Kids) csoport tagjait vették célba. Az antifasiszták több bejegyzésben is bírálták Neidertet, amiért együttműködik Ngóval, Alex Stein komikussal és aktivistával és egy sereg más, állításuk szerint fasiszta influencerrel.

20210916happydragqueencelebratinggayprideholdingrainbowflag makeuphappydressingtranssexualfluiddragdaytransgendertra
Egy drag queen szívárványos zászlóval.Forrás: Origo

Sara Gonzalez, a Blaze TV egyik híműsorának házigazdája szerint több mint 20 gyerek és tanár is részt vett a rendezvényen. Hozzátette, az eseményen biztonsági aggályok is voltak. “A személyzet elismerte, hogy megszegték a tűzvédelmi szabályokat és túl sok embert engedtek be az épületbe”.

Gonzalez hozzátette, hogy a rendőrséget is értesítették a fennálló problémák miatt, de nem reagáltak

Forrás:V4NA nemzetközi hírügynökség

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek