2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Alvin Bragg Donald Trump elleni vádemelése Pandora szelencéjét nyithatja a demokraták előtt.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
bragg pandora 1

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A demokraták ugrálnak az örömtől, hogy Donald Trump végre Al Capone-hoz hasonlóan valamiféle – bármilyen bűnvádi vád alá kerül.


De a saját politikai bálványaikat – nevezetesen Clintonékat vagy Bidenéket – egy napon megsértheti egy hiperpárti kerületi ügyész, egy akármilyen pikáns bűncselekményt keresve.😉


Alvin Bragg demokrata manhattani ügye Trump ellen olyan szövevényes, hogy még a Washington Post is úgy gondolja, hogy ez húzódzkodás – és baljós precedenst teremt.💯


Azzal fenyegetőzik, hogy felnyitja Pandora szelencéjét, amelyben politikai vádakat emelnek a volt elnökök és más megválasztott tisztviselők, valamint családtagjaik ellen, amelyeket a helyi ügyészek politikai állásfoglalásra törekednek.


Hol kezdjem. Botrányokból nincs hiány.


Vegyük a Clinton Alapítványt , amelyet a bejelentők a valaha volt legnagyobb büntetőeljárás alá vont csalásnak minősítenek.


Bill és Hillary Clinton adómentes jótékonysági szervezetként regisztrálta, de saját személyes „malacperselyként” használták.


Az alapítvány irodáit Little Rockban (Ark.), ahol az új Pulaski megyei ügyész, Will Jones republikánus, aki tavaly legyőzte a Soros György által támogatott demokratát a munkáért. Lehet, hogy kreatív lehet egy adócsalási ügyben Clintonék ellen, akik potenciálisan több milliós társasági jövedelmet és egyéb adókat merevítettek meg a helyi kasszában.


A helyi adóellenes ügyvédek kifogásai miatt Clintonék állítólag nyomást gyakoroltak a Little Rock tisztviselőire, hogy közel 20 millió dollárnyi kötvényt forgassanak földvásárlásra, és építsék fel az állítólagos nonprofit alapítványnak és a Clinton elnöki könyvtárnak otthont adó épületet.
Ráadásul a bejelentők azzal vádolták a Clinton Alapítvány tisztviselőit – köztük a volt elnököt –, hogy az adómentes adományokat személyes célokra használják fel, beleértve a magánutazást is, amit ők tagadtak. Az ilyen alapok bevétele illegális.


Más vörös államok, amelyek vádemelést állíthatnak fel a demokraták ellen, többek között Florida és Tennessee, ahol Biden elnök bátyja, Jimmy Biden belekeveredett az egészségügyi cégek állítólagos csalása miatt (amit ő tagadott)

Ezért is van ez az egész műsor Trumppal, mert így indul el valószínű a DS letartóztatása, ami valós lesz, nem úgy mint a Trump vád, ami csak egy színjáték.🍿😁☝️😉

Forrás:nypost

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához