2024.április 16.
Csongor, Bernadett

Apa, kezdődik – Travishow a vásárhelyi belvárosban!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
lmbtq 00

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

LMBTQ-bulit rendeznek Hódmezővásárhely belvárosában, a volt Ifjúsági Házban. Nemcsak a városból, de a térségből is várják az érdeklődőket. Szabadosan fejlődik Vásárhely.

Már a főtérről is hallani fognak minket – ígérik a most hétvégére a hódmezővásárhelyi belvárosba szerveződő LMBTQ-buli népszerűsítői. A „Szexy szombat party” fantázianevet viselő programra olvasóink hívták fel a figyelmünket. Mint írták, az eseményt LMBTQ-csoportokban hirdetik. A plakátját és a meghívóját kis utánajárással mi is megtaláltuk a közösségi médiában, bárki számára nyilvánosan elérhető bejegyzésekben. A kínálat igazán színes: lesz „Travi show”, „Szexy pasik show”, és a legjobb LMBTQ-zenék forognak majd.

lmbtq plakat

Travishow és szexi pasik

Hódmezővásárhelyen a belváros szívében tehát zászlót bont az LMBTQ-mozgalom a volt Úri Kaszinó és Ifjúsági Ház történelmi időket is megélt, sokat látott, patinás, impozáns épületében. Szögezzük le, nem az azonos neműekhez vonzódó emberekkel vagy hagyományostól eltérő szexuális identitás megélésével van a gond; olvasóink is elsősorban azt fogalmazták meg a nekünk küldött levelekben, hogy korábban kevésbé volt jellemző, hogy hasonló nagyszabású LMBTQ-partikat rendezzenek Hódmezővásárhelyen, pláne a város központjában.

lmbtq meghivo 02

Fejlődjön szabadosan!

Hiába, no, a jelek szerint változnak az idők. Hódmezővásárhely most már nemcsak szabadon, de szabadosan is fejlődik. Mint ismeretes, az LMBTQ-bulinak helyet adó egység egyik aktív támogatója maga a polgármester volt, Márki-Zay Péter lelkesen bábáskodott a megnyitása körül szűk egy esztendővel ezelőtt. Még az önkormányzati propagandasajtó is gőzerővel ontotta ennek kapcsán az új zenés-táncos szórakozóhelyről a népszerűsítő anyagokat.

lmbtq mzp

A fergetegesnek és őrületesen forrónak ígért este megálmodói most úgy reklámozzák a „Szexy szombat party”-t, hogy már a főtéren is hallani lehet majd a bulit. Biztosak vagyunk benne, hogy az önkormányzat ugyanúgy készen áll a zajszintmérésre, ahogy a városszéli Népkerti Sörkert esetében.

Forrás:promenad24.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. “Városa csöndnek, nyugalomnak,
    Eljöttem hozzád újra ma
    S fölzsong bennem, mint vén zsolozsma,
    A régi évek dallama.”

    (Juhász Gyula: Vásárhelyi sétatéren)

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek