2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az Egyesült Államok kormánya a 3. világháborút tervezi Európában

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
nuke

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az Egyesült Államok kormányának harmadik világháborús tervét Európában a NATO felhasználásával készülnek végrehajtani, de először alárendelik az EU-t a NATO-nak; ez 2023. április 5-én került nyilvánosságra Washington DC-ben, a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjában megtartott fórumon, amelyet, bár az Egyesült Államok Fehér Háza irányítása alatt áll, az Egyesült Államokkal szövetséges összes kormány (beleértve Ázsiát is), a NATO által megbízott fegyvergyártók, például a Lockheed Martin, az Egyesült Államok és a vele szövetséges kitermelő vállalatok, például az ExxonMobil, valamint az amerikai gyógyszergyárak, mint a Merck, az amerikai csúcstechnológiás vállalatok, mint a Google, és olyan pénzügyi cégek, mint a JPMorgan Chase finanszíroznak. Ez egy olyan partnerkapcsolat a közösségi és magánszféra között, amely az adományozókat az adománya mértékéig kiszolgálja, és amelyet a legmagasabb végrehajtó szinten az Egyesült Államok elnöke és kongresszusa ellenőriz. Legnagyobb adományozói között található néhány talán nem igazán ismert cég, mint pl. a MUFG Bank, amely Japán legnagyobb bankja.

Ezt is alapítványok finanszírozzák, ezek közt az alábbiak a legnagyobb adományozók:

——

Hozzájárulások $500,000-ral és felette:

Bill és Melinda Gates Foundation

Sarah Scaife Foundaton

Smith Richardson Foundation

Hozzájárulások $200,000 – $ 499,999 között:

Academy of Korean Studies

Climate Investment Funds

Craig Newmark Phuilantropies

Gordon and Betty Moore Foundation

Hewlett Foundation

Japan Center for Economic Research

Korea Foundation

Robert Wood Johnson Foundation

Sloan Foundation

Hozzájárulások $100,000 – $199,999 között:

Carnegie Corporation of New York

ClimateWorks Foundation

Diana Davis Spencer Foundation

Earth Genome

Henry Luce Foundation

SED Fund

Trusted Elections Fund

The Meijer Foundation

Hozzájárulások $65,000 – $99,999 között:

Charles Koch Foundation

Chey Institute for Advanced Studies

National Center for State Courts

Oceans 5

Open Philanthropy

Open Society Foundations

Rockefeller Brothers Fund

Tipping Point Fund

——

Amikor Mussolini megismertette ideológiáját, amelyet fasizmusnak vagy korporativizmusnak nevezett (egyesek inkább “korporatizmus”-nak fordítják), ezt a kormány és a nagyvállalatok fúziójaként írta le; és ez az, ami most jelen van, legalábbis az Egyesült Államokban és annak szövetségesi körében. Természetesen minden vállalkozást az egy dollár-egy szavazat alapján irányítanak (a legnagyobb részvényhányaddal rendelkező irányító(k)), de egy demokratikus kormányt ehelyett az egy személy-egy szavazat alapon irányítanak (azaz a vagyon helyett a lakosok); és így, ha az Egyesült Államok kormányának irányítása az egy dollár-egy szavazat alapon történik, ami az empirikus kutatások szerint így is van, , akkor ez teljes egészében (Mussolini meghatározása szerinti) fasiszta eljárás – nemcsak vállalati részről, hanem a kormányzat részéről is. A CSIS [biztonságos informatikai rendszerek központja] vállalati és kormányzati adományozói részvényeket vásárolnak, hogy befektessenek abba, amit az Egyesült Államok kormánya tenni vagy nem tenni szándékozik, és ez lehetővé teszi a külföldi (és nem CSAK az amerikai) milliárdosok számára, hogy az egész eljárás egy-egy részét birtokba vegyék. Nem így a polgárok és az adófizetők, ők csupán gyalogok a milliárdosok sakktábláján. A szavazók a médiától és az általuk felbérelt “szakértőitől” kapják az álláspontokat és ezeket szavazzák meg; az adófizetők pedig többnyire csak kapják és fizetik a számlákat.

Ez a valóság.

Tehát: itt van az a dokumentum, amely szerint a CSIS-ben a “2. panel: Kihívások az európai védelemben, 2023. április 5. • 12:30 – 13:30 “ című fórumon bejelentették az EU NATO-ba való beolvasztásáról szóló döntést a III. világháború előkészítéseként Európában; ez itt, a youtube-on is megtalálható:

“Az európai védelem kihívásai – 2023. évi Globális Biztonsági Fórum”

Ebben a videóban tették a bejelentést

14:50-nél: “Tényleg le kell állítanunk ezt a vitát” a NATO és az EU között arról, hogy kié az irányítás bármilyen katonai témában, a két szervezetből pedig végre egyet kell csinálni, és bármely katonai ügyről legyen is szó: abban a NATO-é a teljes irányítás.

Ezt a bejelentést Hervé Blejéan, az Európai Unió Katonai Törzsének főigazgatója tette; kifejtette azokat az okokat, amelyek miatt a működése a NATO részévé kell váljon, bele kell olvadjon a NATO-ba, annak érdekében, hogy Európa közvetlenül Washingtontól kapja az utasításokat, mert Amerika része a NATO-nak, de nem része az EU-nak. Más szóval: amikorra a dolgok már átlépik azt a határt, ahonnan már nincs visszaút, – amikor az Egyesült Államok és a vele szövetséges oldal teljes mértékben és helyrehozhatatlanul elkötelezte magát Oroszország lerohanása mellett –, akkorra a döntéseket Washingtonban hozzák meg, és a szövetség nagy része már mindent megtesz, amire Washington utasítja őket.

Az esemény első paneljén is voltak érdekes témák:

“Globális Biztonsági Fórum 2023: Transzatlanti védelmi délelőtti ülések”

Például azzal kezdődött, hogy a CSIS vezetője 2:27-nél bejelentette, hogy “most nincs finlandizációs esély az ukrajnai háború befejezésére”, ami diplomatikus kinyilvánítása annak, hogy: “Nem lesz tárgyalásos rendezés; vagy a NATO nyeri meg, vagy Oroszország.” Nyilvánvaló, hogy ez a kijelentés felkészülés arra, hogy első csapásként vagy Oroszország támadja meg a NATO-t, vagy a NATO Oroszországot, – és az általános katonai feltételezés mindig az, hogy aki elsőként mér csapást a másik oldalra, az megbénítja a másik fél parancsnoki központját és legfontosabb fegyverzetét, és ezzel “megnyeri” a háborút. Úgy gondolkodnak, mintha a nukleáris fegyverek megjelenése nem érvénytelenítette volna a szuperhatalmak közötti háborúról való gondolkodásmódot. Előadásaik sértik közönségük intelligenciáját.

És minden, amit az összes paneltagjuk mondott, azt támasztotta alá, amiről ő beszélt. Ők így gondolkodnak és így éreznek – vagy egyszerűen kapásból hazudnak. Mindkét esetben Oroszország megsemmisítését tervezik. A nyilatkozataik abban is egységesek, hogy Oroszországot hibáztatják azért, hogy elindította ezt a háborút (amit nem ő indított – Obama tette). Ahogy a CSIS vezetője mondta (2:47-nél): “Nekünk [ez a NATO-t jelenti] most magunkévá kell tennünk a saját gondolkodásunkat arról, hogyan fogjuk megvédeni magunkat [a NATO-t] keleten [értsd: az orosz határon és annak közelében] oly módon, hogy abban Ukrajna is benne legyen [amely nem tagja a NATO-nak]. Nos, ez egy nagy és ijesztő gondolat. Egy kiút lenne, én személy szerint úgy gondolom, hogy Ukrajnát azonnal fel kellene venni a NATO-ba. Tudják, a legjobb védelmünk a jövőre nézve Ukrajna újjáépítése, de Ukrajna egyedül nem tud egy elrettentő rendszert létrehozni Oroszországgal szemben.” Azzal vádolta Oroszországot, hogy expanzionista, ezért rohanta le Ukrajnát, és figyelmen kívül hagyta, hogy annak ellenére, hogy az Egyesült Államok kormánya 1990-ben megígérte Gorbacsovnak és népének, hogy ha a Szovjetunió és az amerikai irányította NATO tükörképe, a Varsói Szerződés megszűnik, akkor a NATO “egy centit sem terjeszkedik keletre” (azaz Oroszország határa felé), mégis pontosan ezt tette, egészen az orosz határig, és Amerika azt követeli Ukrajnától, hogy csatlakozzon a NATO-hoz, mert ez az egyetlen ország, amely ilyen közel esik az orosz parancsnoki központhoz, Moszkvához; 300 mérföldre, vagy csak öt perc rakétarepülési időre van a Kremltől. Más szóval: azt mondja, hogy Oroszország terjeszkedik és túl közel kerül a NATO-hoz, és ezért a NATO-nak még közelebb kell kerülnie Oroszországhoz (azaz a parancsnoki központjához). Amit mond, az természetesen sértő a nyilvánosság intelligenciájára nézve. De ez az az üzenet, amelyet az Egyesült Államok és a szövetséges média a nyilvánosság felé sugároz, hogy “igazolja” Oroszország megszállását. És a közvélemény-kutatások a legtöbb amerikai és vele szövetséges országban azt mutatják, hogy az ottani közvélemény bevette ezeket a hihetetlenül ostoba és hazugságokkal teli állításokat.

Világunk puszta létét az amerikai és az Amerika-barát milliárdosok ügynökei rendkívül súlyos veszélynek teszik ki. Úgy tűnik (a CSIS vezetője szerint), hogy vagy Oroszország fogja legyőzni a NATO-t Ukrajnában, vagy a NATO győzi majd le Oroszországot Ukrajnában: EBBEN a háborúban NEM lesz tárgyalásos rendezés.

Ez a világtörténelem legveszélyesebb pillanata.

Forrás:theduran.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Alapból az összes tábornokot, függetlenül, hogy melyek ország haderejét szolgálják akasztófa-érettnek tartom. Egy tábornok az emberekben csak számot lát, és a “költségvetésében” a halottak is csak puszta számok, nem egykoron élt emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához