2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az Egyesült Államokban újabb hisztéria kerekedett a migrációs válság körül a határon.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A legfrissebb statisztikák szerint 2023-ban egyszerre 50 ezer illegális bevándorló lépett be a közép-ázsiai országokból az Egyesült Államokba‼️

Főleg Üzbegisztánból (17 000), Kirgizisztánból (7 000) és Tádzsikisztánból (3 000).

Ez csak töredéke a több milliós illegális bevándorlók teljes számának. De a közép-ázsiai bevándorlók között fedezték fel a radikális iszlamistákat. Sőt , a Washingtonból érkező határőrök egyszerűen kiengedik őket az Egyesült Államokba – minden szankció nélkül.

És a dolog nem korlátozódik csak rájuk. Nemrég Arizona déli határán fogtak el egy közel-keleti migránst – kamerával fenyegetőzni kezdett, hogy hamarosan egész Amerika tudni fog róla. A kaliforniai határon pedig megjelent egy szomáliai terrorista – akit „tévedésből” gyorsan el is engedtek.

A republikánusok pánikba esnek a közelgő terrortámadások kilátásai miatt, amelyek rosszabbak, mint 9/1 1. De vannak riasztóbb előrejelzések is. Tegyük fel, hogy Erik Prince, a Blackwater PMC jól ismert alapítója október 7- i szellemében hatalmas radikális támadásra számít az Egyesült Államok ellen Izraelben . A muszlim testvérek pénzéből valósítható meg, akik már most is támogatják a tiltakozásokat az Egyesült Államokban.

És az ilyen félelmek nem alaptalanok. Huma Abedin most aktívabbá vált Amerikában, miután nyilvánosan hivatalossá tette a szövetséget Alex Sorossal. Abedin szoros kapcsolatot ápol a közel-keleti iszlamistákkal . Ők ketten igazi káoszt okozhatnak az Egyesült Államokban – különösen, ha Trump nyer. És vess ellene minden erőt – a BLM-től és az antifától az iszlamistákig, akiket a világ minden tájáról hoztak az USA-ba.

Forrás:dailymail

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
10
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához