2024.április 26.
Ervin, Klétusz

Az informátor azt állítja, hogy az FBI, a DOJ (Igazságügyi Minisztérium) rendelkezik olyan dokumentummal, amely felfedi a bűnelkövetési rendszert, melyben Biden és külföldi állampolgár érintett

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
biden

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Egy informátor azt állítja, hogy az FBI és az Igazságügyi Minisztérium birtokában van egy olyan dokumentum, amely Joe Biden akkori alelnök és egy külföldi állampolgár politikai döntésre történő pénzváltással kapcsolatos bűncselekményét ismerteti, mondta James Comer, a képviselőház felügyeleti bizottságának elnöke és Chuck Grassley szenátor szerdán.

Comer, R-Ky. és Grassley, R-Iowa azt mondta, hogy az informátor állítása szerint a dokumentum “pontos leírást tartalmaz arról, feltehetően hogyan működtették a bűnözői rendszert, valamint arról is, mi volt a cél”.

joe biden leaves church

Biden elnök Washington D.C.-ben, 2022. október 1-jén

A dokumentum, az FBI által összeállított FD-1023 űrlap, állítólag egy egyezség részleteit ismerteti, amely magában foglalja a politikai döntésekre történő pénzváltást.

A HUNTER BIDEN-NYOMOZÁST ROSSZUL KEZELIK, “EGYÉRTELMŰ ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG”: A SZÖVETSÉGI ADÓHIVATAL (IRS) INFORMÁTORA

Comer szerdán idézést adott ki, miután jogilag védett leleplező információk kerültek Grassley irodájához.

“Úgy gondoljuk, hogy az FBI birtokában van egy titkosítatlan belső dokumentum, amely az Egyesült Államok jelenlegi elnökét is érintő, nagyon súlyos és részletes állításokat tartalmaz ” – mondta Grassley. “Amit nem tudunk, az az, hogy az FBI mit tett, ha egyáltalán tett valamit, az állítások ellenőrzése vagy a további nyomozás érdekében. Az FBI közelmúltbeli históriája a politikai töltetű nyomozások kontár módon történő kezelése miatt szigorú kongresszusi felügyeletet igényel.”

james comer

Chairman James Comer, R-Ky

Comer hozzátette, hogy az információ “aggályokat vet fel azzal kapcsolatban, hogy Biden akkori alelnök állítólag vesztegetési ügybe bonyolódott egy külföldi állampolgárral”.

A FEHÉR HÁZ RAGASZKODIK AHHOZ, HOGY “A POLITIKA NE AVATKOZZON BELE” A HUNTER BIDEN UTÁNI NYOMOZÁSBA AZ IRS INFORMÁTORÁNAK SZÍNRELÉPÉSE UTÁN

“Az amerikai népnek tudnia kell, hogy Biden elnök eladta-e az Amerikai Egyesült Államokat saját maga gazdagodásáért ” – mondta Comer. “Grassley szenátor és én majd felkutatjuk az igazságot, hogy biztosítsuk az elszámoltathatóságot az amerikai nép számára.”

Comer és Grassley szerdán értesítette Christopher Wray FBI-igazgatót és Merrick Garland főügyészt “az informátortól származó, jogilag védett és rendkívül hiteles, titkosítatlan információk nyilvánosságra kerüléséről”.

chuck grassley

Sen. Chuck Grassley képviselő, Iowa. 

“E leleplezések révén tudomásunkra jutott, hogy az Igazságügyi Minisztérium (DOJ) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) birtokában van egy titkosítatlan FD-1023 ügyirat, amely ismerteti az állítólagos bűncselekményt, amelyben Biden akkori alelnök és egy külföldi állampolgár vesz részt, és amely politikai döntésekre történő pénzváltással kapcsolatos” – írták, hozzátéve, hogy az informátor azt állította, hogy a dokumentum ” pontos leírást tartalmaz arról, feltehetően hogyan működtették a bűnelkövetői rendszert, valamint arról is, mi volt a cél. “

Comer és Grassley azt mondták, hogy “a dokumentum állítólagos sajátsága alapján úgy tűnik, a DOJ és az FBI elegendő információval rendelkezne ahhoz, hogy megállapítsa az abban foglalt információk igazságát és pontosságát”.

ap23068644280399

FBI Director Christopher Wray.

“Azonban továbbra sem világos, hogy milyen lépéseket tettek, ha tettek egyáltalán, az ügy kivizsgálására,” – írták, hozzátéve, hogy “az FBI ezen információkra adott válaszának a megítélésében megnyilvánuló jelentős közérdek, valamint a DOJ és az FBI múltja miatti növekvő aggodalom amiatt, hogy a politikai elfogultság megfertőzheti a döntéshozatali folyamatukat, szigorú kongresszusi felügyeletet tesz szükségessé.”

“Úgy tűnik, hogy a DOJ és az FBI értékes, bizonyítható információkkal rendelkezik, amelyeket elmulasztottak felfedni az amerikai nép előtt,” – tették hozzá, figyelmeztetve őket, hogy a Kongresszus “független és objektív felülvizsgálatot fog végezni ebben az ügyben, ezen ügynökségek befolyásától mentesen”.

garland

Merrick Garland U.S. főügyész ismerteti észrevételeit az amerikai Igazságügyi Minisztériumban

“Az átláthatóság elszámoltathatóságot eredményez” – írták.

Comer bizottsága vizsgálja Hunter Biden külföldi üzleti ügyleteit, hogyan vett részt a Biden család, és hogy Biden elnök részt vett-e ezekben a külföldi üzleti ügyletekben. Comer arra figyelmeztetett, hogy a Kínában, Ukrajnában és más országokban élő személyekkel folytatott üzleti vállalkozások nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

A szenátusban 2019 óta Grassley vizsgálja Hunter Biden üzleti ügyleteit és az idősebb Biden állítólagos részvételét.

BIDEN ÁLLÍTÁSÁT, MISZERINT NINCS TUDOMÁSA HUNTER ÜZLETI ÜGYLETEIRŐL, EGYRE NEHEZEBB FENNTARTANI

A Fehér Ház tanúsította, hogy az elnök soha nem beszélt a fiával az üzleti ügyeiről, és továbbra is azt állítja, hogy az elnök soha nem vett részt ezekben. A tisztviselők azt is elmondták, hogy az elnök soha nem tárgyalt a családtagjai elleni nyomozásról az Igazságügyi Minisztériummal.

Ian Sams, a Fehér Ház felügyeletért és vizsgálatokért felelős szóvivője szerdán azt nyilatkozta a Fox News Digitalnak, hogy “immár öt éve, hogy a Kongresszusban a republikánusok megalapozatlan, bizonyítatlan, politikai indíttatású támadásokat intéznek az elnök és családja ellen, anélkül, hogy bizonyítékot szolgáltatnának állításaikra vagy olyan döntésekre, amelyeket bármi más motivál, mint az amerikai érdekek.”

“Ez azért van, mert inkább névtelen célzásokat lebegtetnek szövetségeseik jobboldali médiájának szócsővén keresztül felerősítve, hogy felhívják magukra a figyelmet, és megpróbáljanak összezavarni és elterelni a figyelmet saját népszerűtlen ötleteikről és az amerikai népet valójában érdeklő kérdések megoldásának hiányáról” – mondta Sams. “Amikor Biden elnök személyes pénzügyeiről van szó, bárki utánanézhet: példátlan mértékű átláthatóságot kínált fel, összesen 25 évnyi adóbevallást tett közzé az amerikai nyilvánosság számára.”

ap23035612940349

Biden elnök és fia, Hunter Biden kiszáll az Air Force One-ból a Hancock Field Légi Nemzeti Gárda Bázison, Syracuse-ban, New Yorkban 2023. február 4-én.

AZ E-MAILEK SZERINT CÉGE KÉRÉSÉRE BIDEN ALELNÖK HIVATALA MEGPRÓBÁLTA ELFOJTANI A HUNTER BIDENRŐL SZÓLÓ BLOOMBERG-STORYT

Hunter Biden ellen 2018 óta folyik szövetségi nyomozás. Az “adóügyeivel” kapcsolatos szövetségi vizsgálat a “Kínából és más országokból” származó pénzforrásokkal kapcsolatos gyanús tevékenységekről szóló jelentések (SAR) feltárása során kezdődött.

Az FBI megerősítette, hogy megkapta a levelet, hozzátéve: “Nincs további észrevételünk.”

Forrás:foxnews

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek