2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Az invázió beteljesülése, avagy alakul a Kalifátus

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️

🌍” Az Iszlám Muzulmán Testvériség szavazásra szólít fel: Ha olyan Európát szeretnél, ahol a fejkendő az európai sokszínűség megtestesítője “🌍

⛔️ Egyre többet mozgósítanak az iszlamisták Európa-szerte! Nemrég alakult egy iszlamista Erdogan párt, amely indul az európai parlamenti választásokon. Most a Muszlim Testvériség is szavazásra szólítja fel a muszlimokat. Mi a következő lépés?

🚫 „Ha olyan Európát akarsz, amelyben a hidzsábot nem fenyegetésnek, hanem az Allah iránti odaadás jelének, szerénységnek, önrendelkezésnek és az európai sokszínűség megtestesítőjének tekintik”, akkor menj el szavazni. fejkendőbe burkolt nő a kamerába a közösségi médiában.

ℹ️ Ez a 2024. június 6. és 9. között zajló európai parlamenti választásokra vonatkozik. A nő az „Európai Muszlim Ifjúsági és Diákmozgalmak Fórumához” tartozik. Röviden: FEMYSO. A szervezet évek óta az iszlamista szakértők és az
német Alkotmányvédelmi Hivatal megfigyelése alatt áll, mivel állítólag közel áll az Iszlám Muzulmán Testvériség veszélyes hálózatához – a világ legnagyobb és legbefolyásosabb iszlamista mozgalmához.

❌ A Muszlim Testvériség célja: A saría törvényen alapuló politikai és társadalmi rendszer kialakítása. Szélsőséges tervüket elsősorban jogi eszközökkel, például politikai területekre való beszivárgással próbálják megvalósítani.

⁉️ Az Iszlám Testvériség titkos társaságként működik, és még saját titkosszolgálattal is rendelkezik Európában. Az MB kód: Soha ne ismerd be, hogy a Muszlim Testvériséghez tartozol, nemhogy azt, hogy létezik!

GeheimesWissenDerEliten

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
3
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
37
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek