2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az ukránok már a fronton is Magyarország ellen küzdenek – kiszivárgott a legfrissebb tervük

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Kijev veszélybe sodorhatja Magyarország és Szlovákia energiabiztonságát, ha Szudzsa városának elfoglalása után leállítják az Európába irányuló orosz gázszállításokat.

Az okos emberek kitalálták Kijevben, hogy elfoglalják Szudzsa városát, amely a gázt Európába pumpáló infrastruktúrával rendelkezik, hogy az orosz hadseregnek majd el kelljen pusztulnia, miközben megpróbálja visszaszerezni – így foglalta össze a front legfrissebb eseményeit Andrej Fedorov volt orosz külügyminiszter-helyettes a The Guardian beszámolója alapján.

A szudzsai mérőállomás fontos része a Nyugat-Szibériából érkező orosz földgáz szállításának, amely utána az ukrán vezetékeken keresztül az európai gázimport 3 százalékát fedezi.

Kijev azt próbálja elérni, hogy végül Oroszország, nem pedig Ukrajna lépései miatt fogják leállítani az Európába irányuló gázszállításokat. Ez egyébként Magyarországot és Szlovákiát is nagyon keményen fogja érinteni

– szögezte le Fedorov.

Ukrajna egyébként nem csak a fronton próbálja ellehetetleníteni a magyar energiabiztonságot, a Lukoil-ügy után már a titkosszolgálati módszerektől sem riad vissza.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
79
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek