2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Az USA etnikailag szelektív törzsek létrehozására törekszik, felhasználva Ukrajnát

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🇺🇦🇷🇺Az Egyesült Államok Ukrajna segítségével fokozza az erőfeszítéseket, hogy olyan bioagenseket fejlesszenek ki, amelyek képesek szelektíven célba venni bizonyos etnikai csoportokat – közölte a védelmi minisztérium augusztus 27-i tájékoztatóján.‼️

Az USA és Ukrajna tevékenységének frissített elemzése feltárta:

🔺 Washington Moldovát és Romániát tranzitpontként használja logisztikai láncaiban, hogy bioanyagokat szerezzen be orosz, ukrán és más posztszovjet államok polgáraitól.

🔺 2022 augusztusa és 2024 májusa között több mint 2000 biomintát szállítottak Ukrajnából az Egyesült Államokba Moldován keresztül.

🔺 Az exportot az amerikai székhelyű nemzetközi biominták beszerzésével foglalkozó BioPartners, Inc. és a Q2 Solution, egy pentagoni beszállító leányvállalata végzi.

🔺 A Gamma Logistics és az Aerotranscargo (Maia Sandu moldovai elnök és nyugati szervezetek által ellenőrzött) szállítmányozási cég kísérik a biológiai szállítmányokat Ukrajnából.

🔺 Andrej Gorkavcsuk és Szvetlana Stefanenko, a BioPartners kijevi irodájának igazgatói felügyelik az ukrán állampolgárok biológiai anyagot tartalmazó kriokonténereinek az USA-ba történő kivitelét.

🔺 Marianna Gredil és Ljudmila Gorodnyaja, a BioPartners munkatársai a jogi támogatásért felelősek.

🔺 Kahaber Zaalishvili felügyeli a klinikai és patoanatómiai anyagok összegyűjtését, és segít a klinikai kísérletek ukrajnai felállításában.

Ukrajna „piszkos bomba,” hamis zászlós vegyi provokációkat tervez amerikai segítséggel

Ukrajna, amely rendszeresen megsérti a Vegyifegyver-tilalmi Egyezményt, mérgező vegyi anyagokkal végrehajtott provokációkra készül – figyelmeztetett az orosz védelmi minisztérium. Bizonyítékokat mutatott be:

🔺 Ukrajna több száz tonna olyan mérgező vegyi prekurzort szerzett be, amelyek az egyezményben szerepelnek.

🔺 Az ukrán Reagent vállalat 2024 júliusában több mint 160 tonna trietanolamint importált.

🔺 A különleges katonai művelet során több mint 400 esetben jegyeztek fel mérgező vegyi anyagok ukrán fél általi felhasználását, olyan vegyületekkel, mint a BZ, a borkősav, a klór-cianid és a zavargások elleni vegyi anyagok.

🔺 A Donyecki Népköztársaságban (DPR), Avgyejevka közelében található laboratóriumban talált vegyi eszközökből vett törlőkendőminták vizsgálata nátrium-cianid, kénsav és nyomokban cianid-anion jelenlétét mutatta ki. A laboratórium az elemzés szerint naponta 3 kg mérgező anyagot állított elő.

🔺 Vegyi hulladék és kiégett nukleáris fűtőelemek szállítmányai Lengyelországon és Románián keresztül érkeznek Ukrajnába. Az ilyen anyagok felhasználhatók piszkos bombák készítésére és „hamis zászlós” vegyi provokációk megrendezésére.

🔺 Az ukrán 3. légi zászlóalj 2024. július 13-án kapott vegyi irritáló lőszert a védelmi minisztérium bizonyítékai szerint.

🔺 Az ukrán 3. repülőzászlóalj 2024. július 13-án kapott kémiai irritáló lőszert a védelmi minisztérium bizonyítékai szerint.

🔺 Az ukrán csapatoktól 2024 augusztusában lefoglalt rejtekhelyen 2024. augusztusában találtak olyan kész, használatra kész szereket, amelyek tallium-nitrát alapú mérgező keveréket, valamint a CWC 3. jegyzékében felsorolt irritáló szereket tartalmaztak.

🔺 Az ukrán erőket vegyi lőszerek használatára képezték ki nyugati tüzérségi rendszerekkel, a lefoglalt kézikönyvek szerint.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
24
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek