2024.március 29.
Auguszta, Bertold
Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
pexels oleksandr pidvalnyi 3036525

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Amikor elmúlik egy év, az ember számvetést készít, visszagondol azokra az eseményekre, történésekre, amik valamilyen formában meghatározóak voltak az adott időszakban. Így tettünk mi is. Alapítványunk működésében 2022 volt az első teljes naptári év. Ahogy visszapörgettük az eseményeket és végigböngésztük megjelenéseinket, az a kép rajzolódott ki, hogy nem sok üresjárat volt ebben a 365 napban.

Több ezer kilométert tettünk meg, hogy eleget tegyünk az ország különböző településeiből, vagy olykor a magyarlakta, határon túli városokból érkező meghívásoknak, azzal a szándékkal, hogy megismertessük nézeteinket a normalitás megóvásában érdekelt emberekkel. Szerveztünk konferenciákat, részt vettünk számos rendezvényen, megannyi tv-s, rádiós megszólalás áll mögöttünk. Mozgalmat indítottunk Békét Európának/Peace for Europe néven. Petíciót fogalmaztunk, aláírásokat gyűjtöttünk, hálózatot kezdtünk építeni. Hírlevelet szerkesztettünk, műsorokat gyártottunk, közösségi média platformjainkat ugrásszerűen bővítettük. Jogi állásfoglalásokat és javaslatokat fogalmaztunk a fogyasztóvédelemtől a családvédelmen át az abortusz elleni küzdelemig. Mindeközben hagyományőrző rendezvényeket támogattunk, valamint tovább építettük az ősi magyar kultúra oktatásba való visszavezetésének kereteit. Tettük mindezt elkötelezettségből, igencsak szűkös anyagi feltételrendszer közepette.

Miközben a 2022-es év korántsem tartozik világunk leginkább prosperáló időszakához és szemünk előtt bontakozik ki egy új világrend, mely ellen védekezni kell, Alapítványunk elmúlt egy éve mégis jó érzéssel tölt el bennünket.

Hálás szívvel gondolunk minden védőtársunkra, támogatónkra és nem utolsósorban közvetlen munkatársainkra. Olyanokra, akik azonos értékrendünkért kiállnak, megosztják velünk gondolataikat, javaslataikat.
Köszönjük mindazoknak, akik hajlandóak munkánkban tevékenyen is részt venni, szerveznek, agitálnak, ha szükséges, hirdetik az „evangéliumot”. Nélkülük értelmetlen lenne minden, amit teszünk.

Köszönjük szépen!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Engedjék meg, hogy zárásként nagyon boldog új évet kívánjunk mindannyiuknak, egy olyan 2023-at, amiben elhallgatnak a fegyverek, eltűnnek a sötét fellegek országunk feje fölül, és a normalitás felülkerekedése újra reális eséllyé változik.

Földi László
Elnök

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához