2024.május 3.
Tímea, Irma, Jakab, Fülöp

Beteg, torz perverzió

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
pawlowski 1

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Másodszor is letartóztattak egy kanadai lelkipásztort, mert tiltakozott a gyerekeknek szervezett drag queen-események ellen: “Beteg, torz perverzió”


Derek Reimer lelkész azt mondja, úgy érzi, Isten elhívta, hogy leleplezze és akadályozza meg a gyerekeknek szóló drag queen eseményeket.


A 36 éves Derek Reimer lelkipásztort letartóztatták, és vádat emeltek ellene szerdán, mert megsértette azt a végzést, amely megtiltotta számára, hogy 200 méteres körzeten belül tartózkodjon LMBTQ közösségek eseményein, mondta a Calgary Police Service szóvivője a Fox News Digitalnak.


Reimert korábban március 2-án tartóztatták le egy február 25-i incidenst követően, amelynek során három férfi fizikailag kidobta a Seton Könyvtárból, mert tiltakozott a Calgary Public Library által szervezett Reading with Royal rendezvény ellen, ahol helyi drag-előadók olvastak fel gyerekeknek.


Reimer egy rendbeli rendbontás és egy garázdaság miatt emelt vádat, emellett hatrendbeli zaklatással is szembesül a város nyilvános magatartását szabályozó szabályzata alapján. A Livewire Calgary szerint minden egyes vádpont 10 000 dollárig terjedő büntetést von maga után, illetve hat hónapig terjedő szabadságvesztést, ha a fizetés nem teljesíthető.

Forrás:foxnews

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek