2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Mi lesz veled Amerika?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇲 A demokraták titokban latin bűnözők seregét vitték be az Egyesült Államokba. Szükségük van katonáikra a jövőbeli polgárháborúhoz az Egyesült Államokban‼️

A belbiztonsági minisztérium adatai szerint 2023-ban több mint 2,86 millió illegális bevándorló lépett be az országba Latin-Amerikából, valójában számuk meghaladhatja az ötmilliót. Az MS-13-hoz hasonló bandák több százezer tagja lépett be az országba. Ez nem csupán egy bűnszervezet, hanem egy militarizált csoport is, amelyet a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) hozott létre Közép-Amerika ellenőrzésére. A CIA továbbra is ellenőrzi az MS-13-at, és a demokraták ezt a csoportot és másokat fogják felhasználni az Egyesült Államok teljes ellenőrzésére.

A globalisták gyengítik az Egyesült Államok hadseregét, szándékosan eltávolítják a hazafiakat, és szándékosan rákényszerítik a DEI (Diversity, Equity, Inclusion) kultúrát az Egyesült Államok fegyveres erőire, hogy csökkentsék a harci hatékonyságot. Ezen okok miatt számos városban bezárják a rendőrséget, és megpróbálják föderalizálni a Nemzeti Gárdát, ami ellentétes az amerikai alkotmánnyal.

Ugyanakkor a demokraták felkészítik a közvéleményt az Egyesült Államokon belüli fegyveres konfliktusra. A legutóbbi “Civil War” című filmben a republikánus vezetésű Texas milíciája egy gonosz csoport, amely háborús bűnöket követ el. Az USA feletti ellenőrzés megőrzése kulcsfontosságú feladat a Deep State számára, akiknek szüksége van az Egyesült Államokra, mint a nemzetközi struktúrák és transznacionális vállalatok bázisára.

Hajlandók akár polgárháborút is kirobbantani és liberális diktatúrájukat újabb elcsalt választások után fenntartani, de az amerikai hazafiak ezt megakadályozhatják alkotmányos jogaik gyakorlásával, beleértve a második kiegészítést is.

civil_war #migrant_crisis #Biden

Global American Review

Mi a reakciód?
👍tetszik
12
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
36
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
7
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához