2024.július 20.
Illés, Margaréta
Hírek 🔊

Egy 11 éves gyereket választottak a Pride főmarsalljának

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
bb3ebcdd206d40ed86a385b00d3c7529

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A szülők szerint a kislány 18 hónapos kora óta él transzneműként.

A Pride rendezvénysorozat eddigi, 18 éves történetének legfiatalabb főmarsallját mutatták be: egy mindössze 11 éves transznemű kislány – azaz kisfiú – nemrég „történelmet írt” azzal, hogy az Orlando Pride felvonulás nagykövetévé vált. Dempsey Jara szülei kíséretében, egy nyitott tetejű autóban vonult végig a kétszázezres tömegben, ölében egy kiskutyával, rózsaszín szív alakú napszemüvegben és virágos ruhában – írta a Pink News LMBTQ-portál.

Édesanyja, Jaime Jara elmondta, hogy Dempsey már 18 hónapos korától transzneműként él, nyíltan is vállalva az új nemét: lányos ruhákat visel és hosszú hajat növesztett. Szüleit korábban gyermekbántalmazással vádolták, mondván, hogy végzetes pszichés következményei lehetnek annak, ha összezavarják egy fejlődésben lévő gyermek nemi identitását.

Ennek ellenére 2019-ben a szülők megváltoztatták Dempsey születési anyakönyvi kivonatát, így mindössze 7 évesen hivatalosan is lány lett. Felmerül a kérdés, hogy egy másfél éves kisfiú hogyan tudja kifejezni transz identitását.

Még egy 11 éves gyerek sem rendelkezik olyan belátási képességgel, amely elegendő lenne ahhoz, hogy az egész hátralévő életét meghatározó döntést hozzon születési neme megváltoztatásáról – az LMBTQ közösség pedig büszkén mutogatja, mint jelképet.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Égbe kiáltó bűnök, szegény, vétlen gyermekek szerte a világon! De szerencsére Isten pontosan tudja, hogy ki, miket és milyen szándékkal tesz élete folyamán…

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához