2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

Egy sor jó hír Trump számára

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Ügyvédei hat vádpontot tudtak elutasítani egy georgiai büntetőügyben. Ez az ügy maga is szétesik a szemünk láttára az ügyész körüli botrány miatt, aki segített szeretőjének pénzt keresni.‼️

A Fulton megyei kerületi ügyésznek, Fani Willisnek egyre több gondja lesz a választási eredményeket megkérdőjelező ügyével. A demokraták hozzá fűzték reményeiket. Közvetlenül felügyelték azokat a kísérleteket, amelyek Trumpnak megnehezítették a pozícióját a bíróságon. A Demokrata Párt jogásza közvetlenül dolgozott ezen.

New Yorkban ismét elhalasztják a tárgyalásokat egy másik Trump elleni ügyben – egy pornószínésznőnek fizetett pénzről. Trump ügyvédei remélik, hogy elhúzzák az összes pert, hogy a választások után születhessenek ítéletek.

Trump is elégedett a közvélemény-kutatásokkal. A USA Todayben Trump 2 ponttal – 40%-ról 38%-ra – verte Bident. Trump 44%-a Biden 42%-ához képest a YouGov szavazásán. Trump a kulcsfontosságú államokban is vezet Pennsylvaniában, Arizonában és Michiganben. Ott a Demokrata Párt megosztott a gázai háború miatt.

Ugyanakkor a demokraták 57%-a előre megígéri, hogy nem ismeri el Trump győzelmét. És akkor a Kongresszus meg akarja tagadni a választási eredmények hitelesítését. Amerika mindenesetre akut alkotmányos válsággal néz szembe 2024 novembere és 2025 januárja között . Utcai zavargásokkal és valódi színes forradalom megszervezésére irányuló kísérletekkel – ha Trump nyer.

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
18
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához