2024.április 25.
Márk, Ányos

Elindult a Védett Társadalom Alapítvány Telegram-csatornája

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
telegram

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Mint arról beszámoltunk, elindult alapítványunk hivatalos Telegram-csatornája, ahol cenzúrázatlanul, a Facebook véleményterrorját megkerülve és ottani tevékenységünket kiegészítve tudunk kommunikálni követőinkkel. Az alábbi cikkben a telepítésben, és a csatlakozásban szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek.

Mint ahogyan azt a Telegramról szóló cikkünkben is kiemeltük, mindenkinek azt javasoljuk, hogy csatlakozzon a Telegram-csatornánkhoz, mert így egyrészről akkor is el tudjuk érni Önöket, ha a Facebook törölné elsődleges oldalunkat, másrészt olyan híreket és információkat is meg tudunk osztani önökkel, amelyeket a nagy közösségi oldalakon nem lehetne közzétenni.

Először is telepíteni kell az alkalmazást. Ezt Androidos telefon esetében innen, az iPhone tulajdonosok innen tudják megtenni, aki pedig számítógépen szeretni elérni, az  innen tudja letölteni. A letöltést követően figyeljünk arra, hogy az alkalmazás megkapja az összes szükséges jogosultságot. A legfontosabb az értesítések engedélyezése, hiszen ezzel lehet garantálni, hogy minden, a csatornán megosztott információ eljusson Önökhöz.

A sikeres telepítést követően a telefonszámunk segítségével tudjuk elvégezni a regisztrációt. Miután ezt megerősítettük, nincsen más dolgunk, mint rákattintani erre a linkre, és az alkalmazás megnyitását követően a Join (Csatlakozás) gombra kattintani. Ezt követően további tennivaló nincsen, cenzúrázatlanul megtekinthetőek az Alapítvány és a vdtablog.hu anyagai és cikkei.

Fontos, hogy ezen a csatornán a tagok nem írhatnak, csak az általunk megosztott írásokat tudják olvasni, azonban a jövőben tervezünk létrehozni egy VDTA Társalgó csatornát is, ahol a Facebbok kommentszekciójával ellentétben szabadon megoszthatják véleményüket, és beszélgethetnek egymással.

Amennyiben valahol elakadna, vagy segítségre lenne szüksége a telepítésben, írjon egy emailt az [email protected] címre, és mi a lehető legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni a csatlakozásban és a telepítésben.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához