2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

Értékeink dalba foglalva

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
121503695 2841189729482478 1687602535495625853 n

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Örömünkre szolgál, hogy sorainkban tudhatjuk a méltán népszerű művészházaspárt Papp Ritát és Bodnár Attilát. Mint kedves levelükből kiderült, régóta követik Alapítványunk tevékenységét és céljainkkal maximálisan egyetértenek. Ráadásul képviselt elveink meg is ihlették őket, aminek eredménye a rájuk jellemző színvonalas dalokban mutatkozik meg. Megtiszteltetés, hogy megoszthatjuk Önökkel szerzeményeiket!

Bodnár Attila és Papp Rita dalszerző és előadóművész házaspár a mai kb.28 és 80 év közötti magyar emberek körében ismert és szeretett páros, akik számos platina és aranylemezeikkel, generációkon átívelő slágereikkel, életvitelükkel és gyermekeikkel váltak ismertté.
Az életből merített szórakoztató és elgondolkodtató témájú dalaikat a jóérzésű, tiszta szívű, normálisan gondolkodó, életet szerető családcentrikus honfitársaiknak ajánlják.
Új dalaikban melyek közül kettőt Alapítványunk Manifesztuma ihletett

A dalokat itt hallgathatják meg.

Hol jársz merre vagy józan ész?

valamint a

Mennyit ér egy emberélet?

Mely dalának szerző társa lánya Bodnár Fanni, a napi fontosságú témákról szólalnak, segítve ezzel a “Józan ész” vezérelte életvitel fontosságát.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Igényes, szép dalok! Még sok ilyen kell, adjon Isten hozzá kitartást a Bodnár családnak. És sok-sok ilyen családra van szükség, hogy megmeneküljön Magyarország és Európa.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek