2024.július 20.
Illés, Margaréta
Hírek 🔊

Európa öngyilkosságot követ el

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Petr Fiala vezette balközép cseh kormány hozzájárult a bevándorláspárti paktum jóváhagyásához, ami éles bírálatokat váltott ki az Andrej Babis vezette ellenzék részéről.

„Itt kimondom nyíltan, és nem félek tőle. A teljesen más kultúrájú, szokású és mentalitású emberek tömeges illegális migrációja olyan rákfenét jelent, amely tönkreteszi az európai társadalmat” – fogalmazott Andrej Babis volt cseh miniszterelnök a cseh parlamentben.

„Ha nem kezdünk el tenni valamit ez ellen az alattomos betegség ellen, néhány éven belül Csehország ugyanolyan helyzetben találhatja magát, mint Franciaország, Németország, Hollandia, Nagy-Britannia, Olaszország vagy Svédország”

– tette hozzá. Felidézte, hogy a Petr Fiala vezette balközép cseh kormány hozzájárult a bevándorláspárti paktum jóváhagyásához, ami éles bírálatokat váltott ki a Babis vezette ellenzék részéről, amely szerint a paktum a Közel-Keletről és Afrikából Csehországba irányuló bevándorlási hullámhoz fog vezetni.

„A migrációs paktum nem gyógyszer, amely meggyógyítja az Európai Uniót, hanem méreg, amelyet Európa és kultúrája asszisztált öngyilkosságához használnak. A teljesen más kulturális környezetből érkező migránsok elutasítása nem a szolidaritás hiányának, hanem az önfenntartási ösztönnek a megnyilvánulása”

– fogalmazott Babis, aki felhívta a figyelmet arra, hogy Csehországba migránskvóták érkeznek, amelyek arra kényszerítik az országot, hogy több ezer újonnan érkezőt fogadjon be. A migrációs paktumot a Fiala-kormány a cseh EU-elnökség idején tárgyalta és erőltette, nemrég pedig az Európai Parlamenten is átment. „Rejtett menekültkvótákat tartalmaz, és arra kötelezi Csehországot, hogy pontosan Brüsszel elképzelései szerint fogadjon be migránsokat Afrikából és a Közel-Keletről, néhány éven belül a felismerhetetlenségig megváltoztathatja országunkat. A minden túlzás nélkül elcserélte biztonságunkat, kultúránkat és életmódunkat az ellenőrizetlen migrációra, a bűnözés robbanásszerű növekedésére és társadalmunk szétesésére, ahogyan az ma Nyugat-Európa számos országában történik” – hangsúlyozta Babis. A politikus ezután arra utalt, hogy a kormány elárulta a cseheket. Ahogy fogalmazott:

„Nem azért akarnak bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott dolgozzanak és védjék a cseh nemzeti érdekeket, hanem a pénztárcájuk érdekeit. Nem haboznak saját országukat Brüsszel vályújába dobni. Ezek az emberek képesek egyenesen hazudni, egyenes arccal.”

A kormány a bírálatokra reagálva azt mondta, hogy racionális megoldásokra van szükség, nem pedig az ellenzék félelemkeltésére. Vít Rakusan belügyminiszter azt mondta, hogy Csehországban, ahol állítása szerint jelenleg mindössze 111 külföldi tartózkodik a befogadóközpontokban, nincs valódi ok a migrációtól való félelemre.

„Az isten szerelmére, melyik bolygón, melyik naprendszerben, melyik galaxisban, melyik univerzumban, melyik dimenzióban él ez az ember, akinek egyetlen érdeke, hogy minden eurós hitelt magához ragadjon, hogy elfogyjon a pénze, és hülyeségekre költse a közpénzt”

– tette fel a kérést válaszként Andrej Babis, majd a migránsok által elkövetett súlyos bűncselekményeket sorolta, valamint néhány statisztikát, amelyek alátámasztják álláspontját, miszerint a tömeges bevándorlás rossz és veszélyes. 2015 óta legalább 8000 nő vált szexuális erőszak áldozatává migránsok által Németországban. Hivatalosan azért, mert a statisztikák szerint a megtámadott nők 85 százaléka egyáltalán nem jelent szexuális erőszakot. Ráadásul a bevándorlók, különösen a szíriaiak, afgánok és pakisztániak a német lakosságon belüli arányukhoz képest négyszer nagyobb valószínűséggel követnek el szexuális támadást, sőt, ötször nagyobb valószínűséggel követnek el nemi erőszakot. Svédországban évek óta hasonló járványszerűen terjed a nők elleni erőszak, ahol a nemi erőszakot elkövetők 60 százaléka migráns származású. Nem csak a szexuális erőszak, az utcai harcok, a háborúk, az idegen bandák vagy a gyilkosságok ilyen mindennapos jelenségek a francia, brit, német, olasz és svéd városok utcáin – sorolta Babis.

Mi a reakciód?
👍tetszik
44
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
8
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához