2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Ezek lettünk: fotelben ülő gyűlöletrakétákat kilövő drónkezelők? Vagy inkább droidok?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az elmúlt évek (mondjuk 20 év és konkrétan a FB létrejötte) olyan dehumanizálását hajtották végre az embernek és mint egyén, emberi lény, személy, apuka, anyuka, gyermek, testvér ellen…. , annyira olyanná tették a társadalmat, hogy már nem érző emberi lényeket látunk a másik oldalon, hanem egy villogó 01010001 digitális pöttyöt, akit bármikor megtámadhatunk, akár földbe döngölhetjük, vagy ki is iktathatjuk, ha ráküldünk egy gyűlölet-kommandót vagy lejáratást stb.

A 90-es években ha valaki emlékszik rá, vagy felidézi Bruce Springsteen, Nena, Scorpions, Pink Floyd zenéit, – vagy csak saját fiatalságát az ezredforduló előtt – ott nem liberálisokat és nacionalistákat, nem demokratákat és republikánusokat, nem fideszeseket vagy kommunistákat, nem migrációpártiakat és háborút folytatni akarókat láttunk egymásban, hanem fiúkat, lányokat, csinos lányokat és kevésbé azokat, jóképű srácokat vagy nem annyira.., de mindenki békepárti volt, el tudtuk ítélni, ami rossz és mindenki tudta mi a jó!

A családi összetartozás és a szülők szerepe megkérdőjelezhetetlen, a béke fontossága alapvető volt még a legnagyobb hidegháború és olajválság, vagy rendszerváltás után is.

A gyilkosság szörnyű és közfelháborodást kiváltó dolog, a háború pedig katasztrófa és nem “egy a sok más esemény közül”…. olyan, amit épeszű ember nem támogat és mindent megtesz, hogy elkerülje!

Az emberek egy jelentős része most sajnos úgy működik, mint a Milgram-kísérlet, hogy a gombot simán megnyomná, mindegy ki van a “vonal másik végén” 🙁

Mára az átlagember is pont úgy lett szocializálva a hülye technológiai átprogramozás, vagy a háttérhatalmi doktrína miatt, mint a Nevadai-sivatagban a konténerben ülő amerikai drónkezelő katona, aki érzelmi viszonyulás nélkül 8 ezer kilométerrel arrébb szemrebbenés nélkül lövi szét rakétával az Irakban zajló esküvőt!

Ezek lettünk: fotelben ülő gyűlöletrakétákat kilövő drónkezelők.

De inkább droidok. (Tisztelet a kivételnek. – remélem ez utóbbiból van a legtöbb és a kivétel nem a szabályt, hanem a reményt erősíti!) ….🗣️

Mi a reakciód?
👍tetszik
11
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
2
💘szeretem
😡dühítő
4
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek