2024.július 3.
Kornél, Soma, Tamás
Hírek 🔊

Farage beszólt a BBC-nek: Úgy viselkedtek, mintha politikai aktorok lennétek!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A BBC egyik műsorában vendégeskedett a Reform UK vezetője és szerinte a közönséget szándékosan vele ellenséges emberekből állították össze.

A Reform UK vezetője péntek este részt vett a BBC Question Time című műsorának különleges epizódjában, ahol a stúdió közönsége élő adásban tehetett fel neki kérdéseket. A közönség tagjai a Channel 4 News egyik riportja miatt zaklatták Farage-t, amelyben egy férfi rasszista megjegyzéseket tett és azt állította, hogy a Reformnak kampányol. 

Farage, aki Clactonban indul képviselőjelöltként, „megdöbbentőnek” nevezve a megjegyzéseket, s felvetette, hogy a Channel 4 által lefilmezett férfi egy színész volt – írja a Politico. 

A műsor során megkérdezték tőle, hogy pártja miért vonzza a „rasszistákat és szélsőségeseket” és megkérdőjelezték a bevándorlással kapcsolatos álláspontját.

Szombaton Farage az X-en „manipuláltnak” nevezte a Question Time közönségét, és közölte, hogy nem hajlandó megjelenni a Sunday With Laura Kuenssberg című műsorban, hacsak a műsorszolgáltató nem kér bocsánatot.

„Most hívtak meg, hogy szerepeljek Laura Kuenssberg műsorában” – írta Farage. Közölte: „Visszautasítom a meghívást, amíg a BBC nem kér bocsánatot a tisztességtelen QT közönségéért.”

Azzal is vádolta a műsorszolgáltatót, hogy

úgy viselkedett a választás során, mint egy politikai aktor. A Reform határozott kampányt fog folytatni a műsorszolgáltatási díj eltörléséért”

– tette hozzá. A BBC-t ugyanis egy speciális adóból tartják fenn. 

Mi a reakciód?
👍tetszik
5
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek