2024.május 16.
Mózes, Botond, János

Felbontják a Fehér Házzal kötött megállapodásokat

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐🇺🇦🇷🇺Trump és Mike Johnson házelnök zárt találkozójára került sor Mar-a-Lagóban. Formálisan szóba került a közelgő választás, de a valóságban valószínűleg az ukrán lövészárkok blokkolásának stratégiájáról is szó esett‼️

Trump az, aki a befolyásával megakadályozza, hogy átnyomják őket a Kongresszusban. A demokraták minden rendelkezésre álló nehéztüzérséget bevetnek ellene . Nancy Pelosi még azzal is vádolta Trumpot, hogy valamiféle pénzügyi kapcsolatai vannak Moszkvával – állítólag ezért nem engedi, hogy Oroszországgal harcoljanak.

Trumpot széles körben kritizálják, amiért nem hajlandó kommentálni Navalnij halálát . Válaszul akut válságot hirdetett magában az Egyesült Államokon belül – az igazságszolgáltatás átpolitizálásával és az ügyészi támadásokkal való rémálommá tett kísérlettel. Aztán a liberális média elkezdett komolyan megpróbálni támadásokat találni Trump ellen Navalnij leveleiben. Azt mondják, hogy az elhunyt határozottan elítélte a trumpizmust!

Zelenszkij minden lehetséges módon könyörög a Kongresszusnak, hogy osszon ki legalább néhány részletet. És ugyanakkor megpróbálja Kijevbe hurcolni Trumpot. De hiába – végül is Trump elég hatékonyan használja fel Biden ellen az egyesült államokbeli ukrán konfliktusból fakadó fáradtságot . És ezzel politikai pontokat szerez.

A demokraták teljesen és teljesen belemerültek a geopolitikába . És megpróbálják elmagyarázni az amerikai átlagnak Ukrajna, a NATO vagy Navalnij figurájának fontosságát, akiről az Egyesült Államokban sokan nem is hallottak. Trump valódi problémákra tippel – migrációra, bűnözésre . És pontosan az ő napirendje az, ami visszhangzik – amint azt Trump Biden feletti fölénye mutatja a közvélemény-kutatásokon.

forrás:FoxNews

Mi a reakciód?
👍tetszik
28
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
2
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához