2024.június 16.
Jusztin, Jusztina, Auréliusz

Földi László: A tömeges migráció óta Európában van a terror

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
81a0998a5d504ade88b1cbb35be5079c

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A titkosszolgálatok már nem tudják kezelni a helyzetet, ezért a politikának kellene lépnie az Európa-szerte zajló terrortámadások megakadályozása érdekében – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. A műsorban elhangzott: a közelmúltban megszaporodtak a terrorista cselekmények Európa-szerte: Franciaországban egy tanár, Brüsszelben két svéd futballszurkoló vált az iszlám terror áldozatává, míg az Egyesült Királyságban 320 antiszemita támadás történt azóta, hogy a palesztin Hamász terrorszervezet támadást intézett Izrael ellen. Földi László kifejtette:

a terror lényege a félelemkeltés, a félelem fenntartása, Nyugat-Európában pedig a tömeges migráció megindulása óta ez játszódik le.

Úgy vélekedett: az elmúlt hét-nyolc évben a migránsok beengedésével tönkretették az emberek életének nyugalmát, és ma már ott tartanak – például német falvakban – hogy a gyerekeket nem merik kiengedni az utcára esténként. Közölte: sajnálatosak a terrorizmusból eredő gyilkosságok, a robbantások, de az az igazi bűncselekmény az egész kontinenssel szemben, hogy az embereknek örökös félelemben kell élniük a betelepült migránsok miatt.

Földi László szerint az európai döntéshozó elit is bűnrészes, hiszen a migráció támogatásával vagy egyes bűncselekmények elhallgatásával elősegíti a terrorcselekményeket, amelyek száma vélekedése szerint meredeken emelkedni fog a jövőben.

A Nyugat-Európában működő hatóságok, titkosszolgálatok tevékenységéről szólva azt mondta: a titkosszolgálatok bizonyos mennyiség felett nem képesek kontrollálni az eseményeket, tehetetlenné válnak. Megjegyezte: Európában mintegy negyvenmillió olyan ember élhet, aki nem fogadja el az európai jogrendet, kultúrát, közülük pedig több millió potenciálisan veszélyes, akár terrorcselekmények elkövetésére is képes lehet. Földi László szerint a politikának kellene lépnie mielőbb annak érdekében, hogy Európa ne veszítse el a több évszázados, hagyományos keresztény identitását a migrációból eredő problémák eszkalálódása miatt. Úgy vélte:

szigorúan kell fellépni a potenciálisan veszélyes emberekkel szemben, például a gyanús személyeket a családjukkal együtt kell kitelepíteni a kontinensről.

Az új, a migránsok kötelező szétosztásával is együtt járó migrációs paktum kapcsán azt mondta: nem kell tudomásul venni a brüsszeli utasításokat, és sok ország nem is fog belemenni a tervezet elfogadásába, ugyanis ez a döntés is tovább segítené a terrorizmust.

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek