2024.április 25.
György, Fidél, Debóra

Földi László: Ismét harcolnunk kell a békéért! – Az Öreg-videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
stefka

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Földi Lászlóról barátai és ellenségei egyaránt elismerik, hogy ami a szívén, az a száján… Emiatt sokszor bajba is került, de az Öreg, azaz Stefka István társaságában nem kellett lakatot tennie a szájára. És nem is tett: a hírszerzés egykori vezetője, titkosszolgálati szakértő a műsorban kifejtette: a 2015-ben kezdődött migrációs válság ugyanannak a globális játéknak a része, mint a most zajló orosz–ukrán háború – a nemzetközi oligarchia ugyanis elszánta magát a nemzetállamok felszámolására.

A migrációs válság idején, amikor százezrek illegálisan behatoltak, erőszakosan keresztülcsörtetettek hazánkon, Földi László rögtön megállapította, hogy ez egy szervezett támadás része – álcivil-szervezetek, NGO-k részvételével –, amely mögött amerikai érdekek is állhatnak. Ahogyan eszkalálódott Európában a menekültválság, Merkel német kancellár felelőtlenül fogadalmat tett, hogy Wir schaffen das (megcsináljuk), azaz a Willkommenskultur végül győzedelmeskedni fog, Németország bármennyi illegális migránst be tud fogadni, nincs felső határ. Ezzel eldőlt, hogy a migrációs válság nem átmeneti, a háborús mellett megindult a gazdasági – és ki tudja még, milyen? – áradat Európába.

Ez egy háború!

– fogalmazta meg már akkor Földi, és mára beigazolódott, hogy nem tévedett. Európa ugyanerre csak később ébredt rá, amikor Lukasenka fehérorosz elnök is elkezdte nem konvencionális érdekérvényesítő eszközként használni a migránsokat. És még azt is hozzátette, hogy azok a csempészek (belföldön és külföldön egyaránt), akik támogatják a muszlim világ terjedését, az illegális migránsok behozatalát Európába, és ezzel hozzájárulnak az európai keresztény civilizáció tönkretételéhez, azok kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók.

Az embercsempész a háborúban szabotőr, akinek nincs jogállása

– mondta. Ma már a hivatalos magyar kormányzati politika is hasonlóképpen látja a migrációs válságot: az illegális migráció veszélyezteti Magyarország szuverenitását, az Európai Unió egységét.

A beszélgetésben természetesen szóba került az új veszélyhelyzet, az orosz–ukrán háború. Földi nem két szláv nép fegyveres konfliktusaként értelmezi a háborút, hanem globális felforgatásként, amit gyakorlatilag az oroszok és az amerikaiak játszanak le. A kérdése ebben is az, hogy kinek az érdeke? Van-e nagyobb játékos is a pálya szélén? Földi szerint van: voltaképpen a láthatatlan „háttérhatalom”, a multinacionális pénzügyi oligarchia támadja a nemzetállamokat. A terv globális, szuverenitását elvesztő államocskákat akarnak létrehozni, és a végrehajtásához támogatókra leltek az Európai Unió parlamentjében, bürokráciájában és biztosai között. Jelen pillanatban ennek csak Izrael, Lengyelország, Dánia, Magyarország és még néhány kelet-közép-európai állam áll ellent.

Földi szerint ez a felbecsülhetetlen pénzek felett rendelkező hatalom nem szabad Ukrajnát akar, hanem egy ugródeszkát Oroszország felé.

Földi László a Védett Társadalom Alapítvány elnökeként kampányba kezdett a békéért. Hirdeti azt, hogy ebből a globális és komplex válságból – amelynek ugyanúgy része az ukrajnai háború, mint a 2015-ben megindult népvándorlás – nem az eszkaláció és a háború támogatása a kiút, hanem a béke.

Forrás:PestiSrácok

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához