2024.április 19.
Emma, Malvin, Zseraldina

Földi László: Kemény ellenállásra van szükség ahhoz, hogy Európa túlélje a válságot (Videó!)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
reakció jurák kata műsora reakció földi lászló titkosszolgálati szakértő előadása [lv1hzmxh0es 1204x677 49m09s]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

“Európa nehéz, de megoldható kihívásokkal néz szembe. A társadalom tudatvilágát ért támadás az abnormális ideológiák mentén fokozódik, de a folyamat még visszafordítható, és ezzel egyidőben egy általános katonai összecsapás erőfeszítés nélkül elkerülhető. Egyetlen tétel maradt hát, ami Európát romba döntheti, a regnáló politikai elit” – többek között erről beszélt Földi László titkosszolgálati szakértő azon a polgári fórumon, amit a Paláverből ismer “A” Balogh Zsuzsa és Vajda Miklós szervezett Óbudán.

A „Békét Európának” mozgalom időszerűségének fontosságát hangsúlyozta Földi László abban az előadásában, amit egy polgári fórumon tartott Budapesten. A titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány vezetője arról is beszélt, hogy nem enyhül, hanem fokozódik a szélsőséges élethelyzet, a megszokott és normális élet már nem csak áttételesen, hanem direkt formában egyre több konfliktustól lesz terhes. Szavai szerint az országok közötti, eleddig nem fegyveres összeütközések eszkalálódnak – nemcsak Oroszország és Ukrajna között -, így a béke reménye köddé válhat, akár több generáció számára is.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezen ellentétek nem objektív okok következményei, hanem pénzügyi és gazdasági erőterek gerjesztik. Európán belül – például – sok millió kollaboráns járul hozzá földrészünk gyengítésének, átalakításának tervéhez, mert üzletileg, vagy egyéni érdek mentén hasznot remélnek hazájuk elárulásából. Úgy gondolják, a világ gyorsuló ütemben változik, és be kell állniuk az „új világrend” eljövetelét irányítók seregébe. Szóval könnyű a támadóknak úgy harcolni, hogy nincs védelem, és a belső árulások miatt teljesen szabad az út céljaik megvalósítása előtt.

Kifejtette:

Vannak politikusok – egyre kevesebben -, akik kivételek, és ellene mondanak az ostobaságnak és/vagy árulásnak. De őket úgy állítják be a többiek, mintha a fejlődés kerékkötői lennének. Az emberek jelentős része megvezethető, hisz évtizedeken keresztül kábítottak minket olyan ideológiákkal, amelyek józan ésszel elutasítandók, csak nem voltunk elég szenzitívek, és csapdába sétáltunk. Vagyis, vissza kell fordulnunk az ember legalapvetőbb ösztönéhez, és meg kell szabadulnunk mindazon politikai érdekcsoportoktól, akik vérünket akarják.

-húzta alá. Arra is felhívta a figyelmet, hogy nem szabad első dühből reagálni még akkor sem, ha  “vérlázító módon dolgoznak Európa elveszejtésén, a médián keresztül arcátlanul hazudnak.” Földi László úgy fogalmazott: már egyre többen ébredezünk a kómából, és építjük a védelem stratégiáját, aminek a jelmondata: “Békét Európának!”

A teljes előadást megtekinthetik a Reakció youtube csatornáján, ide és ide kattintva.

Forrás:PestiSrácok, Operatőr: László Petra

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához