2024.április 25.
Márk, Ányos

Földi László: Ma már nem lehet titkokat elhallgatni (VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
850401 844331 foldi laszlo

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A titkosszolgálati szakértő szerint meg kell válogatni azokat a formákat, amelyeken keresztül kommunikálunk.

Az Ultrahang című Youtube-csatorna vendége nemrég Földi László titkosszolgálati szakértő volt, akit Király Tamás műsorvezető többek között az amerikai lehallgatási botrányról is kérdezett, amelyben magyar tisztviselők is érintettek.

Földi a történtekkel kapcsolatban elmondta, hogy azokat az eszközöket, amelyeken folyamatos kommunikáció zajlik, azokat le tudják azok hallgatni, akik erre specializálják magukat, akiknek ehhez megvannak technikai értelemben a feltételeik.

„Az, hogy a célszemélyeket külön minősítik is, és tudatosan, nem halászó módon vonják megfigyelés alá az megint egy másik kérdés” – hívta fel a figyelmet a titkosszolgálati szakértő.

Földi László ezután azzal folytatta, hogy „a mai világban nem lehet a kommunikáció szempontjából titkokat elhallgatni vagy azokat olyan biztonságba helyezni, hogy ne tudják lehallgatni. (…) Magyarul

meg kell válogatni azokat a formákat, módszereket, amelyeken keresztül kommunikálunk, információt adunk egymásnak”

– ismertette.

A szakértő hangsúlyozta, hogy „ma bárki lehallgatható, igaz ez a szövetségi rendszerekre is. (…) Nyilván nem zárható ki a dezinformáció lehetősége sem.”

Földi László szerint „az ma a legbiztosabb védelmi módszer, ha mindenki meggondolja, hogy mit beszél telefonon, számítógépen vagy bármilyen kommunikációra alkalmas eszközön, amelynek a lehallgathatósága a technikai fejlettség miatt megoldható.”

A teljes adást alább tekinthetik meg:

Forrás:Mandiner, Nyitókép: Mátrai Dávid / Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához