2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Globális AI-ellenőrzés, klímadiktatúra és a következő “világjárvány

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
e6330e7c0605435f 2392979108

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐Január 15-19. között ismét megrendezésre kerül a Világgazdasági Fórum (WEF) éves találkozója, amelyet Klaus Schwab, a “Nagy Újraindítás” építésze tart.‼️

Több mint 60 államfőt, több száz globalista vállalkozót és 120 országból összesen 3000 vendéget várnak. Az idei program egyértelműen mutatja, hogy az elit semmit sem akar a véletlenre bízni. Egy globális “állandó válságra” készülnek, amelyben – ha kell, erőszakkal – “helyre akarják állítani a bizalmat”, hogy tovább növeljék a mindennapi életünk feletti hatalmukat.

A globális szinkronizálás előrehalad

Hetekig csak a WEF-csúcs négy fő témája volt ismert – és még ezek is eléggé: A világ geopolitikai összehangolása (“Biztonság és együttműködés megteremtése egy széttöredezett világban”), a munkaélet átalakításának lehetőségeinek feltárása a “negyedik ipari forradalomban” (“Növekedés és munkahelyteremtés egy új korszak számára”), a technológiai fejlődés játékszabályainak meghatározása (“A mesterséges intelligencia mint a gazdaság és a társadalom hajtóereje”), valamint az élet minden területének teljes átalakításának elmélyítése az Agenda 2030-on keresztül (“Hosszú távú stratégia az éghajlat, a természet és az energia számára”).

Aki még mindig ártalmatlan vitafórumra gyanakodott, azt a program keddi bemutatásával megcáfolták. A hétfői ünnepélyes megnyitó után kedden kezdődik a tényleges WEF-csúcstalálkozó, amely számos nagy durranásból áll.

A legelső vita az USA pénzügyi és geopolitikai húzóerejének szerepét hangsúlyozza. Az első óra további témái a gazdaság szerkezetátalakítását szolgáló “klímatechnológiák felgyorsításáról”, a városok elit által elképzelt átalakításáról és a generatív mesterséges intelligencia szerepéről a “negyedik ipari forradalomban” szólnak.

via Aktuális Sajtószemle

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához