2024.május 3.
Tímea, Irma, Jakab, Fülöp

Ima Európa polgáraiért

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
hitéleti cikksorozat 1200

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Mennyei Atyánk!

Egy tékozló kontinens nevében kérlek, add, hogy minden egyházadtól elcsángált európai térjen vissza az atyai házba! Kérlek, add, hogy vezetőink fölismerjék, hogy az igazi testvériség csak akkor valósulhat meg, ha mindannyian egy Atyát tisztelünk és szeretünk! Kérlek, add, hogy megértse Európa minden polgára, hogy mindannyian szabadon dönthetünk melletted, és hogy ez a döntésünk az igazi szabadság. Kérlek, add, hogy azt a sokszínűséget őrizzük és védjük, amely az embereknek adott különböző ajándékaidból adódik!

Megváltó Jézusunk!

Hálát adunk Neked, hogy magadra vetted mindannyiunk bűnét és önként vállalt kereszthalálod által kiengesztelődhettünk a Mennyei Atyával. Hálát adunk azért, hogy szavaidat Európa minden népe a maga anyanyelvén ismerheti meg. Kérünk, bocsáss meg azoknak, akik bár értik, mégsem értésüknek megfelelően magyarázzák tanításodat, ha ezt megbánják! Bocsáss meg azoknak is, akik nem emelik fel szavukat a félremagyarázások ellen, de csak akkor, ha ezt megbánják és változtatnak is tétlenségükön!

Jézusunk!

Te, aki irtóztál a képmutatástól, add, hogy azok az európai vezetők, sajtósok, véleményvezérek, akik megjátszzák magukat, térjenek vissza az igazi jósághoz! Add, hogy az európaiak fölismerjék, hogy kik a hiteles emberek, és kik nem!

Segítő Szentlélek!

Adj jó hallást Európa népének! Add, hogy újból meghallja a Pásztor hangját, és meg tudja különböztetni a rablóétól és a béresétől. Adj olthatatlan vágyat a Te igazságaid megismerése iránt! Tudomány Lelke! Tanításodat ma afrikai és ázsiai testvéreink hősiességének támogatásával hozod elénk. Sugalmazz olyan gondolatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a harmadik világ népei és Európa békében és jó létben élhessen!

Istenünk!

Adj erőt mindazoknak, akik Európa megmentésén fáradoznak!

Ámen

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek