2024.május 21.
Konstantin, András

Iszonyatos jelenetek Franciaországban – afrikai migráns támadt brutálisan a nagymamára és lányunokájára

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
kep 16

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A délnyugat-franciaországi Bordeaux városában egy különösen bátor afrikai migráns támadt egy nagymamára és lányunokájára. Nem tisztázott a videó alapján, hogy a kislányt is el akarta-e rabolni, vagy csak az értékeiket, mindenesetre brutálisan földhöz vágta a nagymamát és az unokát is, végül elszaladt azzal, amit össze tudott szedni a földről a bántalmazottaktól. A videó alapján gyanús, hogy a kislányt is magával akarta vinni, végül azonban megijedt és elfutott. Az eset lassan mindennapos lesz a migrációt támogató és tovább bátorító nyugat-európai országokban. Az erről készült videó vírusszerűen terjed a közösségi médiában. 

A jobboldali politikusok, köztük Éric Zemmour és Jordan Bardella, a Reconquête és a Rassemblement National vezetői egyaránt felhívták a figyelmet az erőszakos támadásra, és felszólították az embereket, hogy “ébredjenek fel”. Manapság az ilyen esetek és napvilágra kerülő videók már szinte átlagosnak számítanak, azonban félelmetes belegondolni, hogy így merészelnek viselkedni a többségi társadalommal szemben azok, akik elvileg az ő segítségükkel kezdhettek új életet egy biztonságos környezetben.

Ez heteken belül ez a második eset, amikor gyerekek szenvedik el az illegális migrációt. Mint ismert, nemrég Annecyben kisgyerekeket késelt meg egy szír migráns.

Forrás:Pesti Srácok

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek