2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Kanadában új botrány bontakozik ki az eutanáziával

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
image

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A BC legnagyobb egészségbiztosítója, a Fraser Health Care eutanáziát reklámoz nyugdíjas korú ügyfelei körében.

Ígérettel, hogy nagyon gyorsan – esetenként akár 1 napon belül – elintézhetnek.

Kanada 2016-ban kezdte meg az eutanázia legalizálását és végrehajtását. Jövő évtől már tinédzserek számára is elérhetővé válik – szülői beleegyezés nélkül. És mindenki számára, akinél mentális rendellenességet diagnosztizálnak – ami, ha szükséges, elvileg bárkinél alapítható.

2022-ben az eutanáziával megöltek száma elérte a 13,5 ezer pacienst. Sokukra szándékosan kényszerítették rá az eutanáziát – azt mondván, olcsóbb meghalni párezer dollárért, mint tízezreket költeni kezelésre. Maguk a kanadai orvosok pedig nyíltan kijelentik, hogy az eutanáziával évente 150-200 millió dollárt takarítható meg.

Például Quebec-ben, Kanada egyik legnépesebb tartományában az összes haláleset 7%-a az eutanáziának köszönhető. És tekintettel az évi 30-50%-os növekedési ütemre, egyre többen lesznek. Hiszen a kanadai egészségügy siralmas állapotban van – az orvoshiány miatt átlagosan 30-40 hét a várakozási idő egy szakorvosi rendelésre. A bevezetendő eutanáziának köszönhetően pedig lehetőség nyílik a kezelési idő mesterséges lerövidítésére – egyszerűen a betegek megölésével.

Ráadásul Kanada lakossága most rekord ütemben növekszik – az ellenőrizetlen migráció miatt. Ez Trudeau és a liberális elit társadalmi kísérlete – hogy gyorsan megszabaduljanak az idős kanadaiaktól, akiket teherként tartanak számon a társadalom számára, és új kanadaiakkal helyettesítsék őket. Az új, csodálatos világukat felépítve – amíg Kanadát utoléri az ország ugyanaz a balkanizálódása, amely már az Egyesült Államokat is megfojtja!

Forrás:InfoDefMagyarok

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához