2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

Keresztény széljegyzetek a Torontói Jegyzőkönyvekhez

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
temp 1500x918

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Néhány hete mi is közreadtuk a globalizmus alapvető dokumentumának számító Torontói Jegyzőkönyvek kivonatát.

Amint megírtuk ez az a dokumentum, amely tartalmazza azokat a részfeladatokat, amelyeket a globalisták maguk elé tűztek annak érdekében, hogy a világot egy központból irányíthassák. Mivel a célok elérése folyamatban van, mivel a nagy terv szemünk láttára bontakozik ki, biztosak lehetünk benne, hogy a Torontói Jegyzőkönyvekben leírtak valós célok.

Keresztény széljegyzetek

Édesapám a nyolcvanas évek végén szervezett egy nyári szabadegyetemet. Ennek keretében tartott egy előadást Eötvös Lorándról is. Erre az előadásra úgy készült föl, hogy besétált az Egyetemi Könyvtárba és kivett egy életrajzi könyvet a nagy magyar tudósról. Az szerző kommunista szemüvegen át nézte az élettörténetet. Sok hazugság, csúsztatás, ferdítés volt a szövegben. És ezeket a könyv egy korábbi olvasója kézírással széljegyzetben jelezte. Bátor ember lehetett.

Amikor én figyelmesen áttanulmányoztam a Torontói Jegyzőkönyv 15 pontba szedett kivonatát, elhatároztam, hogy erős leszek, és megírom hozzá a magam keresztény széljegyzeteit. Az alapállás az, hogy a világtörténelem üdvtörténet, ezért mindent ennek rendjében lehet értelmezni. De nem csak ezért írok sokszor lapszélre valót a Bibliából. Azért is teszek így, hogy a jegyzetelés végén bemutassam egy összegzésben, hogy a globalizmus legnagyobb ellenfelei a Krisztus-követők.

Nincsenek titkaik

A cikksorozatban, melynek első részét olvassa most a kedves Olvasó, az utolsó torontói pontról írok először. Az utolsó pont így hangzik: “Azokat az egyéneket, akik nem állnak be a sorba, s tetteikkel vagy szavaikkal veszélyeztetik az Új Világrend kialakítását, el kell lehetetleníteni, meg kell bélyegezni, nevetségessé kell tenni; végső esetben fizikailag is meg kell semmisíteni.” Ez a folyamat már beindult. Tényleg vannak áldozatok az Új Világrend ellenzői között. Ez a pont egy nagyon fontos tulajdonságát mutatja meg a globalizmusnak. Titkosan kell eredményt elérni. Ha valaki rájönne, hogy mi zajlik a világban, azt el kell hallgattatni. És itt jön az első keresztény lábjegyzetem. Mit mondott erről Jézus? “Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna. Nincsen olyan rejtett dolog, amely le ne lepleződnék, és olyan titok, amely ki ne tudódnék. ” Lk 8,17;12,2

Mielőtt kitudódik

A világuralom építői nagy pszichológusok. Jól tudják, hogy milyen életkorban milyen módszerrel lehet az embereket befolyásolni. A Torontói Jegyzőkönyvből készült 15 pontos kivonat első 3 pontja erről szól. Egyrészt kábítani, másrészt csábítani, harmadrészt pedig ámítani kell az embereket, elsősorban a fiatalokat. Ez történt Noé idejében is. Ez történt Lót idejében is. Így beszél erről Jézus Lukács evangéliuma szerint. “És mint Noé korában történt, úgy lesz az Emberfiának idejében is. Ettek, ittak, házasodtak, férjhez mentek egészen addig a napig, amíg Noé be nem szállt a bárkába. Akkor jött a vízözön, és mind elpusztította őket. Ugyanúgy, ahogy Lót napjaiban történt: ettek, ittak, vettek, eladtak, ültettek, építettek. Aztán azon a napon, amelyen Lót elhagyta Szodomát, tüzes kéneső esett az égből, és mind elpusztította őket. Ugyanez fog bekövetkezni azon a napon, amelyen az Emberfia megjelenik.” Lk12, 26-30

De melyik napon?

Rossz hírem van a globalisták számára, akik azt hiszik, hogy Jézus nagyon sokára fog megjelenni. Jézus ugyanis ma is megjelenik. Jézus minden nap megjelenik a katolikus templomokban az átváltoztatáskor. És Jézus minden nap megjelenik minden keresztény szívében, amikor imádkozik, és megjelenik minden jóakaratú ember jó tettében is.

Tudjuk, hogy nem tudjuk, hogy mikor lesz az apokalipszis. Ezt még a Fiú sem tudta. Ezt egyedül csak az Atya tudja. Nem tartom valószínűnek, hogy ez akár történelmi léptékkel mérve is közeli lenne, de azt biztosra veszem, hogy Jézus olyan központi szerepet játszó emberek szívébe jut el, akik megakadályozhatják a globalistákat céljaik elérésében.

Jóbot is nyomorulttá tette az Isten. A sátán kikérte őt. De Jób hűséges volt és kitartott a szeretetben. Elvesztett családja helyébe újat kapott. Egy új életet. Azt hiszem, lesz még olyan idő a földön, ami a globalisták terveivel leszámol. (Folytatjuk.)

Rákóczi Piroska

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek